-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Swedbank“ nutraukia elektroninių taškų programą

Bankas „Swedbank“ savo klientams pranešė, kad paskutinius elektroninius taškus, kuriuos galima pakeisti į įvairius prizus, galima išnaudoti iki rugpjūčio pabaigos, kai ši programa galutinai nustos galioti.
„Swedbank“ centrinis pastatas
„Swedbank“ centrinis pastatas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Primename, jog pagal e. taškų kaupimo taisykles š. m. gegužės 31 d. baigs galioti „Swedbank“ e. taškų programa“, – tokius laiškus gavo banko klientai. Sukauptus taškus į prizus galima iškeisti iki vasaros pabaigos.

Banko atstovo spaudai Sauliaus Abraškevičiaus teigimu, taškų programa buvo pradėta siekiant paskatinti gyventojus naudotis įvairiais elektroninės bankininkystės įrankiais. Taip klientai kaupdavo taškus, kuriuos galėdavo iškeisti į įvairias banko partnerių nuolaidas, bilietus į kiną, kuponus restoranams ir pan.

„Programos tikslas buvo paskatinti žmones rinktis išmanius ir pažangius finansų tvarkymo įrankius: mokėjimo korteles, interneto banką, mobiliąją bankininkystę. Per 4 programos galiojimo metus atsiskaitymų kortelėmis skaičius išaugo beveik 60 proc., internetu 24 proc., o išmaniąja banko programėle – net 4 kartus. Šiandien žmonių jau nebereikia įtikinėti, kad naudotis patogiais ir saugiais el. įrankiais yra verta, todėl e. taškų programą uždarome“, – 15min sakė S.Abraškevičius.

Pasak jo, per visą programos laikotarpį e. taškų programos dalyviai įsigijo beveik 800 tūkst. įvairių prizų, populiariausi jų buvo nuolaidos banko paslaugoms bei partnerių pasiūlymams. Klientai taip aktyviai naudojo e. taškus aukojimui. Įvairiems geros valios projektams, kuriuos bankas atrinko kartu su partneriu Aukok.lt, buvo paaukota beveik 120 tūkst. Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius