Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Taivane „McDonald's“ pranešė apie bulvių paplotėlių trūkumą

Taivane „McDonald's“ penktadienį pranešė, kad kai kuriose tinklo parduotuvėse baigiasi iš Jungtinių Valstijų importuojami bulvių paplotėliai, todėl jie stabdo šio produkto pardavimą dėl „nestabilaus pasaulinio pristatymo“.
„McDonald's“
„McDonald's“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Bendrovė kai kurių restoranų vitrinose iškabino ženklus, pranešančius apie pardavimo sustabdymą, o minėta prekė tinklo meniu nurodyta kaip „laikinai nepasiekiama“.

„McDonald's restoranuose trūksta bulvių paplotėlių, todėl jų pardavimas bus laikinai sustabdytas“, – sakoma bendrovės interneto svetainėje paskelbtame pranešime.

„Dėkojame klientams už palaikymą ir atsiprašome už nepatogumus“, – priduriama pranešime.

„McDonald's Taiwan“ teigė, kad antroje šio mėnesio pusėje po atsargų papildymo ketina atnaujinti bulvių paplotėlių pardavimą ir pridūrė, kad gruzdintų bulvyčių pardavimas vyksta „įprastai“.

Per koronaviruso pandemiją tiekimo grandinių problemos išplito visame pasaulyje ir paveikė įvairiausių prekių pristatymą – nuo statybinių medžiagų, medienos ir maisto iki knygų, mikroschemų ir elektronikos.

Praėjusį mėnesį Japonijos „McDonald's“ pranešė ketinantis normuoti gruzdintų bulvyčių porcijas, nes dėl pandemijos ir potvynių Kanadoje sumažėjo bulvių importas.

Šalyje savaitę buvo pardavinėjamos tik mažos bulvyčių porcijos, kad būtų išvengta trūkumo dėl vėluojančių bulvių tiekimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje