-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinis SPAR parduotuvių tinklas planuoja šią vasarą pradėti veiklą Latvijoje

Tarptautinis mažmeninės prekybos tinklas SPAR planuoja šių metų vasarą turėti pirmąsias parduotuves Latvijoje, pranešė bendrovė „SPAR Latvija“.
Parduotuvė
Parduotuvė / 123rf.com nuotr.

SPAR – tai tarptautinė nepriklausomų didmenininkų ir mažmenininkų grupė, atstovaujanti vienam prekės ženklui.

SPAR Latvijoje bendradarbiaus su mažmeninės prekybos srityje jau dirbančiais verslininkais, padės jiems organizuoti bei plėtoti verslą. Parduotuvių koncepcija bus modernizuojama, klientams siūlomų produktų asortimentas plečiamas, pasiūlant ir naujų produktų.

Tikimasi, kad iš pradžių apie penktadalį parduotuvės asortimento sudarys SPAR prekės ženklo produkcija, o kita bus aprūpinama pagal centralizuotą produktų tiekimą ir vietinių gamintojų pasiūlymus.

„Šiuo metu deramės su keletu mažmeninės prekybos įmonių, jau veikiančių šioje srityje ir suinteresuotų prisijungti prie SPAR tinklo bei sukurti sėkmingą verslo plėtros pagrindą savo konkurencingumui, produktyvumui ir pelningumui didinti“, – sakė „SPAR Latvija“ valdybos pirmininkas Andris Vilcmejeras, anksčiau vadovavęs bendrovėms „Maxima Latvija“ ir „Putnu fabrika Ķekava“.

Bendrovė „SPAR Latvija“ įregistruota pernai liepą, įstatinis kapitalas – 250 tūkst. eurų. Jos akcininkai – Aleksandras Svarevskis (50 proc.), GECO (27 proc.), „Prodimpekss Logistikas Grupa“ (10 proc.), Valerijus Ivasenka (8 proc.) ir A.Vilcmejeras (5 proc.).

SPAR veiklą pradėjo 1932-aisiais nuo vienos parduotuvės Nyderlanduose, o dabar tinklas apima daugiau kaip 13,5 tūkst. parduotuvių 48 šalyse, kasdien aptarnaujančių 14,5 mln. pirkėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius