Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tauragės šilumos tinklų direktoriaus rinkimai – po paslapties skraiste

Savivaldybės kontroliuojama Tauragės šilumos tinklų bendrovė vis neišsirenka tikrojo vadovo, nors naujoji įmonės valdyba susirinkusi buvo jau ne kartą. „Tauragės kurjerį“ vis pasiekia nepatvirtinta informacija, kad tikrasis bendrovės direktorius bus renkamas „tai šiandien, tai ryt“. Redakcijos žiniomis, antradienį posėdžiavusi valdyba direktoriumi paskyrė Mindaugą Nevardauską.
Katilinė
Šildymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Rinkimai Tauragė

„Tauragės kurjeris“ pateikė šį klausimą Tauragės šilumos tinklų savivaldybės akcijų dalies valdytojui Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriui Modestui Petraičiui. Atsakymą gavome iš laikinojo Tauragės šilumos tinklų vadovo Rimanto Šerkšno.

Redakcijai skirtame elektroniniame laiške jis rašo, kad penktadienį, kaip šaltinio buvo pranešta redakcijai, jokių susitikimų dėl direktoriaus atrankos nevyko.

„Informuojame, kad ketvirtadienį, t.y. liepos 23 d., nuo 17.30 iki 20.00 val. buvo susirinkusi UAB Tauragės šilumos tinklai valdybos sudėtis, bet tai nebuvo valdybos posėdis. Tikslas buvo vertinamieji pokalbiai su galimais kandidatais direktoriaus vietai užimti. Sprendimai nebuvo priimami. Valdybos posėdis numatomas rytoj, t.y. liepos 28 dieną. Ar jame bus priimti sprendimai, priklauso nuo to, ar valdybos sudėtis susirinks ir susirinkus, kaip bus balsuojama. Taip, yra klausimas dėl naujo direktoriaus atrankos“, – rašo R.Šerkšnas.

„Tauragės kurjerio“ žiniomis, Tauragės šilumos tinklų direktoriaus atrankoje iš 15 liko du kandidatai. Vienas jų – tauragiškis, kitas esą ne, kadaise dirbęs Ignalinos atominėje elektrinėje. Neoficialiai svarstoma, kad bendrovės pareigos gali būti patikėtos būtent jam. Kiekvieno valdybos nario balsas, renkant įmonės vadovą, sudarys po 20 proc. Tauragės šilumos tinklų valdybą sudaro penki nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius