-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Banker“ SEB grupės bankus išrinko geriausiais metų bankais Baltijos šalyse ir Švedijoje

Įtakingas tarptautinis pasaulio bankų veiklą analizuojantis žurnalas „The Banker“ SEB banką šiemet išrinko geriausiu metų banku Lietuvoje. Tokio paties įvertinimo SEB grupės bankai sulaukė ir kitose Baltijos šalyse - Latvijoje ir Estijoje, taip pat Švedijoje.
Seb
Seb / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Baltijos šalys

 „Mūsų ilgalaikė ryšių su klientais strategija padeda mums išlaikyti didelį klientų pasitikėjimą, todėl smarkiai išaugo banko indėlių portfelis, didėjo pajamos, banko paskolų portfelis išliko didžiausias rinkoje, gerėjo jo kokybė, finansavome daug naujų perspektyvių verslo projektų. Taip pat stengėmės teikti patogias ir modernias kasdieninės bankininkystės paslaugas ir gyventojams, ir įmonėms. Tai, kad šias mūsų pastangas pastebi ir tarptautiniai ekspertai, mums yra geriausias banko darbuotojų profesionalumo įvertinimas. Ir toliau sieksime būti stipriu ir patikimu partneriu savo klientams, išlaikyti ir stiprinti jų pasitikėjimą neramiais rinkose laikais“, – sakė SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Vieno garsiausių pasaulyje finansų leidinio „The Financial Times“ nuo 1926 metų leidžiamas „The Banker“ žurnalas yra specializuotas pasaulio bankų veiklą nagrinėjantis ir prognozes teikiantis žurnalas. Kasmet „The Banker“ surenka duomenis apie pasaulio šalių bankus, analizuoja jų veiklos rezultatus ir pateikia geriausiai vertinamų pasaulio bankų sąrašą. Geriausio banko titulas suteikiamas vienam bankui kiekvienoje šalyje.

Iki šiol „The Banker“ SEB banką geriausiu metų banku Lietuvoje taip pat yra išrinkęs ir 2002, 2003, 2004 bei 2007 ir 2008 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius