Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Topo centras“ ir „Euronics“ jungiasi į vieną grupę

Bendrovė “TC prekyba“, valdanti didžiausią Lietuvoje mažmeninės prekybos buities technika ir elektronika tinklą „Topo centras“ ir europietišką prekybos tinklą „Euronics“, priėmė sprendimą toliau nebevystyti “Euronics”, kaip atskiro prekybos tinklo Lietuvoje, o dirbti integracijos principu. Nuo šiol “Topo centras” tampa “Euronics” grupės nariu.
Prekybos centras „Topo centras“
Prekybos centras „Topo centras“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos rinka pasirodė per maža tarptautinio tinklo vystymui, ji yra užpildyta ir vystosi labai lėtais tempai, - teigė A.Rusteika.

Pasak įmonės atstovų, šis sprendimas priimtas apžvelgus situaciją mažmeninės prekybos sektoriuje: „Lietuvos rinka pasirodė per maža tarptautinio tinklo vystymui, ji yra užpildyta ir vystosi labai lėtais tempais. Tik 2014-ųjų pabaigoje „TC prekyba” pasiekė 2008-ųjų apyvartą.“, – teigia bendrovės „Topo grupė“ valdybos pirmininkas Aurelijus Rusteika.

 „Rinkoje jau yra keletas stiprių žaidėjų, tame tarpe ir „Topo centras“. Dabar gausu įvairiausių prekių ir pasiūlymų, todėl mūsų klientų poreikiai pilnai patenkinti. Be to, praktiškai nestatomi nauji prekybos centrai, todėl naujam tinklui sėkmingai plėstis yra labai sudėtinga“, – sako A.Rusteika.

Topo centro spaudos konferencija
„Topo centras“ spaudos konferencija

Prekybos tinklo „Topo centras“ sujungimas su europietišku prekybos tinklu, tikimasi, užtikrins ne  tik veiklos efektyvumą, bet ir sustiprins „Topo centras“, kaip rinkos lyderio pozicijas.

Topo centro logo naujas
Naujas „Topo centro“ logotipas

„Euronics“ tinklas Europoje atstovaujamas 31 šalyje ir šiuo metu jungia 6 tūkst. buitine technika ir elektronika prekiaujančių kompanijų, kuriose dirba apie 50 tūkst. žmonių. Pagal 2013 metų „Euronics“ apyvartą, kuri sudaro 17,6 mlrd. EUR, tai antras Europoje ir  trečias pasaulyje tinklas, po, „Best Buy“ ir „Media-Saturn“.

„Topo centras“ bendradarbiavimą  su „Euronics“ tinklu pradėjo 2010 metais. Lietuvoje veikia 26 „Topo centras“ ir 8 „Euronics” tinklo parduotuvės.  Netrukus, „Euronics“ parduotuvių vietose duris atvers atnaujintos ir modernios „Topo centras“ parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius