Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TransferGo“ pritraukė 10 mln. dolerių investiciją: ją skirs plėtrai Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose

Lietuvių įkurta pasaulinė finansinių technologijų įmonė „TransferGo“ užsitikrino 10 mln. dolerių investiciją iš Taivano įsteigto rizikos kapitalo fondo „Taiwania Capital”. Fondo investicijos bus skirtos paspartinti įmonės plėtrą Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose. Paskutinį kartą įmonė pritraukė investicijas prieš porą metų, o „TransferGo“ įvertis nuo to laiko išaugo du kartus, rašoma „TransferGo“ pranešime spaudai.
TransferGo
TransferGo / Įmonės nuotr.

Įmonės vertės išaugimą, taip pat lydi geri finansiniai rezultatai: pajamos kasmet auga apie 50 procentų, o pernai metais buvo fiksuojamas įmonės pelningumas. Priešingai rinkos tendencijoms, įmonės komanda pernai metais išaugo 30 procentų, o aukščiausio lygio vadovų gretas papildė tarptautiniai talentai.

„Mūsų misija yra kurti sąžiningesnę aplinką pasaulio piliečiams. Fondo investicijos paspartins mūsų veiklos plėtrą Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose, dar daugiau žmonių suteiksime galimybes gauti prieinamesnes ir sąžiningesnes finansines paslaugas. Taip pat toliau investuosime į savo produktų plėtrą ir nenutrūkstamai užtikrinsime aukščiausios kokybės paslaugas klientams visame pasaulyje", – investicijų paskirtį komentavo „TransferGo“ bendraįkūrėjas ir vadovas Daumantas Dvilinskas.

„Suprantant vis dar nelengvą situaciją kapitalo rinkose, per porą metų padvigubėjęs įmonės įvertis mums yra patvirtinimas, kad pasirinktas verslo modelis ir strategija yra teisingi.”

„Tai yra geras pavyzdys, kaip technologijos ir inovacijos gali pagerinti paprastų žmonių gerbūvį. Ši investicija yra didžiausia mūsų investicija Lietuvoje ir tai tik patvirtina nekvestionuojamą tikėjimą įmonės misija. Esame pasiryžę aktyviai remti jos plėtrą ir vystymąsi, ypač Rytų ir Pietryčių Azijos regionuose", – investicijos reikšmę komentavo „Taiwania Capital” vadovaujantis partneris Mitchas Yangas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius