Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Transimeksa“ neatsisako planų didinti apyvartą ir pelną

Viena didžiausių Lietuvos logistikos bendrovių „Transimeksa“ pajautė neigiamą koronaviruso epidemijos įtaką, tačiau planuoja šiemet didinti apyvartą ir pelną. Bendrovė kol kas svarsto, ar plėsti transporto priemonių parką.
Pinigai
Pinigai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Apyvartos ir pelningumo didinimo planai 2020 metais nesikeičia. Atsižvelgiant į neužtikrintumą kilusį dėl COVID-19 pandemijos bei priimtą mobilumo paketą šių metų parko plėtros planai vis dar vertinami“, – teigiama BNS atsiųstame bendrovės komentare.

Registrų centrui pateiktame 2019 metų metiniame pranešime „Transimeksa“ nurodo, kad dėl epidemijos sumažėjo pervežimų nuosavu transportu.

„Epidemijos metu savo veiklą sustabdė stambūs bendrovės klientai, tačiau šiuo metu veikla yra atnaujinta. Visos bendrovės apyvarta sumažėjo 31 proc.“, – rašoma metiniame pranešime.

„Transimeksa“ pernai uždirbo 3,443 mln. eurų grynojo pelno, tai beveik šešis kartus (497 proc.) daugiau nei 2018 metais, kai jis siekė apie 577 tūkst. eurų. Bendrovės pajamos per metus augo apie 23,8 proc. iki 74,345 mln. eurų (60,04 mln. eurų).

2019 metų pabaigoje „Transimeksa“ turėjo 11,261 mln. eurų nepaskirstytojo pelno. Praėjusių metų pabaigoje įmonės darbuotojų skaičius buvo 1134 (2018 metų pabaigoje – 883).

„Transimeksos“ grupę sudaro 10 tiesiogiai ir netiesiogiai valdomų įmonių. Bendrovė savo tinklalapyje nurodo, kad jos parke yra 630 vilkikų su 780 puspriekabių.

Vienintelė Šiauliuose registruotos „Transimeksos“ akcininkė yra Lietuvos bendrovė „Motus Novus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius