Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traukiasi „Lidl Lietuva“ vadovas – kompanijai dirigavo nuo pat tinklo starto mūsų šalyje

Pastaruosius devynerius metus bendrovei „Lidl Lietuva“ vadovavęs Radostin Roussev-Peine palieka šias pareigas, o jį keičia Armando Lopes, iki šiol dirbęs finansų direktoriumi įmonėje „Lidl Vengrija“. A.Lopes yra sukaupęs daugiau nei 15 metų patirtį „Lidl“ dirbdamas taip pat ir Portugalijoje, Prancūzijoje bei Vokietijoje. R.Roussev-Peine nusprendė sugrįžti į savo gimtąją šalį, kur ketina imtis naujos veiklos, rašoma „Lidl“ pranešime spaudai.
Lidl Lietuva
Lidl / LIDL nuotr.

„Per devynerius metus kartu su „Lidl Lietuva“ komanda mums pavyko sukurti sėkmės istoriją. O iš viso po 15 metų darbo „Lidl“ įvairiose šalyse, kartu su šeima nusprendėme sugrįžti į savo gimtąją šalį, kur norėčiau panaudoti sukauptą patirtį ir pradėti naują veiklą, apie kurią jau kurį laiką galvojau.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Radostinas Roussev-Peine'as
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Radostinas Roussev-Peine'as

Labai didžiuojuosi rezultatais, kuriuos pasiekėme kartu su „Lidl Lietuva“ komanda – sukūrėme naują klientų patirties standartą, kuris leido mums augti rinkoje. Tarptautinė verslo kultūra leido sukurti naują požiūrį į darbuotojus, veikėme tvariai visose verslo srityse. Lietuva visą šį laiką buvo mano tikrieji namai.

Tai ne tik vieta, kurioje dirbau ir gyvenau. Lietuvoje užaugo mano vaikai. Čia sutikau daug nuostabių žmonių. Tiek „Lidl“, tiek ir už įmonės ribų – stiprius profesionalus, kurie aistringai domisi tuo, ką daro ir nori imtis reikšmingų pokyčių. Lietuva ir „Lidl Lietuva“ komanda visada turės ypatingą vietą mano širdyje“, – sakė R.Roussev-Peine.

„Lidl“ nuotr./Armando Lopes
„Lidl“ nuotr./Armando Lopes

„Lidl Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas perėmęs A.Lopes ketina pratęsti „Lidl“ sėkmės istoriją Lietuvoje. „Per septynerius veiklos metus „Lidl“ Lietuvoje įsitvirtino kaip geriausią kainos ir kokybės santykį siūlantis mažmeninės prekybos tinklas. Tikiu, kad stipri „Lidl“ komanda, strategija ir efektyvi veikla leis toliau plėsti veiklą Lietuvoje, ir noriu prisidėti prie šios sėkmės“, – sakė A.Lopes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius