Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiąjį gimtadienį švenčiantis prekybos tinklas „Lidl“ Vilniuje atidarė naują parduotuvę: pramogos laukia visą dieną

Pirmadienio rytą Vilniuje duris atvėrė jau tryliktoji „Lidl“ parduotuvė sostinėje, įsikūrusi adresu Rinktinės g. 60. Trečiąjį gimtadienį Lietuvoje švenčiantis Vokietijos mažmeninės prekybos tinklas „Lidl“ atidarymo metu susirinkusius vaišino keksiukais ir prabangiais prizais apdovanojo visą gegužės mėnesį vykusio žaidimo laimėtojus. Rytą prasidėjusi šventė neketina sustoti visą dieną: pirkėjų laukia ypatingi pasiūlymai bei įvairios vaišės, o mažųjų lankytojų - nemokama žaidimų zona.
„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka
„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors šis prekybos tinklas Lietuvoje švenčia jau trejų metų gimtadienį, kiekvienos naujos parduotuvės atidarymas sukelia vis dar didelį ažiotažą. Nuo pat ankstyvo ryto prie naujosios „Lidl“ parduotuvės Rinktinės gatvėje būriavosi žmonės, mat atidarymo šventėje buvo pažadėta daug siurprizų. Nusidriekusią didžiulę gyvą eilę pasitiko „Lidl“ darbuotojai, vaišindami visus spurgomis ir gardžiais keksiukais, kurių buvo paruošta net 1000 vienetų. Šventinę nuotaiką sukūrė ore plazdantys mėlyni ir geltoni balionai, o didžiausią intrigą kėlė trys automobiliai, paruošti laimingiausiems ir ištikimiausiems pirkėjams.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka

Naujutėlaičiai „Škoda Octavia“ automobiliai atiteko panevėžiečiui Virgaudui Skiočiui, kaunietei Gintarei Valasevičiūtei ir Viktorijai Jonušauskienei iš Plungės.

Renginyje taip pat buvo įteikti ir 5 piniginiai prizai – galimybė visus metus nemokamai apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse. Metiniai apsipirkimai atiteko Laimai Geležei iš Kauno, Sauliui Sargūnui iš Jonavos, Aušrai Abromaitienei iš Vilniaus, Vitalijui Gabrikovui iš Kauno ir Dovilei Vaičėnaitei iš Kauno.

Prizus iškilmingoje ceremonijoje prie naujai atidarytos „Lidl“ parduotuvės Vilniuje įteikė „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostinas Roussev-Peine, pasidžiaugęs, kad per trejus metus pirkėjai įvertino kokybę už patrauklią kainą ir tapo lojaliais parduotuvės klientais.

Radostino Roussev-Peine teigimu, į Lietuvos rinką prieš trejus metus įžengęs Vokietijos mažmeninės prekybos tinklas užtikrintai tapo vienu iš šios srities lyderių ir daug prisideda prie Lietuvos ekonomikos augimo, kadangi yra dvyliktas pagal dydį mokesčių mokėtojas šalyje. Be to, jau trečius metus „Lidl Lietuva“ išrenkamas TOP geriausiu darbdaviu prekybos srityje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka

Šventė tęsis visą dieną

Naujasis prekybos centras pirkėjus kviečia švęsti visą dieną: iki pat vakaro čia laukia gausybė atrakcijų bei vaišių. Nuo pat ryto veikia nemokama vaikų žaidimo zona, kurioje mažųjų laukia dvi oro pilys bei balionų dirbtuvėlės, kur galima išsilankstyti savo gyvūną. Nuo 12 valandos vaikus pasitiks burbulų dėdė ir į vasarišką dangų pūs spalvotus muilo burbulus.

Visą dieną prie parduotuvės bus dalinami ledai ir gaivinantys gėrimai šalia stovinčiame maisto autobusiuke. Nuo 14 val. bus kepami dešrainiai, kuriais bus apdovanoti visi pirkėjai, naujojoje parduotuvėje šiandien įsigyjantys prekių už daugiau nei 10 eurų.

Parduotuvėje taip pat visą dieną lauks ypatingi pasiūlymai, kuriuos galima rasti specialiame tik šiai parduotuvei išleistame leidinyje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./„Lidl“ parduotuvės atidarymo akimirka

Naujai atidaryta „Lidl“ parduotuvė – jau 44-oji Lietuvoje. Šiuo metu „Lidl“ parduotuvės veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius