Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turizmo departamentas: „Hilton“ galėtų padėti išspręsti susisiekimo problemas

​Turizmo departamento atstovai sako, kad tokių viešbučių kaip „Hilton“ atėjimas į Lietuvą yra svarbus įvykis garsinant šalies vardą pasaulyje ir gerinant susisiekimą.
Kelionė
Kelionė / „Fotolia“ nuotr.

Anot departamento, šiuo metu šaliai trūksta verslo klasės oro vežėjų, todėl yra sunku į šalį pritraukti svarbių verslo renginių.

Ekspertai sako, kad „Hilton“ viešbučių tinklas šalyje iš veikiančių viešbučių neatims klientų, o atves naujų. Be to, tokių garsių prekės ženklų atėjimas į naujas rinkas būna plačiai nušviečiamas pasaulio spaudoje, todėl tai būtų puiki reklama šaliai.

Savo ruožtu Turizmo departamentas pastebi, kad garsūs vardai padeda spręsti ir susisiekimo problemas. Šiuo metu skrydžių iš Lietuvos yra nedaug, o didelė jų dalis – pigūs oro vežėjai, kurie netinka verslo klientams, todėl į šalį sunku pritraukti svarbių renginių.

„Hilton“ atsiradimas Vilniuje galėtų atkreipti ir garsių avialinijų dėmesį į Lietuvą

Departamento direktorės Jurgitos Kazlauskienės teigimu, tinklo „Hilton“ atsiradimas Vilniuje galėtų atkreipti ir garsių avialinijų dėmesį į Lietuvą, tikintis, kad šalis taptų patrauklesnė investuotojams.

Jau kelerius metus vienas garsiausių viešbučių tinklų pasaulyje – „Hilton“ – kalbėjo apie tai, kad norėtų ateiti į Lietuvą. Šią savaitę paaiškėjo, kad vyksta derybos su keliomis šalies įmonėmis, valdančiomis pastatus, kuriuose norėtų įsikurti šis viešbučių tinklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius