-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„U pajėgos“ kviečia vasarą palydėti su trenksmu!

Per anksti prasidėjusiu rudeniu gąsdinęs pastarųjų savaičių oras, lyg užsakytas įšilo paskutiniąją vasaros savaitę. Šį savaitgalį saulė žada kaip reikiant įkaitinti Lietuvos paviršių, o jei netyčia kažkam karščio pasirodytų per mažai, gero laiko ambasadoriai „U pajėgos“ juo tikrai pasirūpins!
„U pajėgos“ šį šeštadienį rengia trankų vasaros sezono uždarymą.
„U pajėgos“ šį šeštadienį rengia trankų vasaros sezono uždarymą. / „U pajėgos“ nuotr.

Visą vasarą smagiausias šalies paežeres maišiusios „U pajėgos“ šį šeštadienį rengia trankų vasaros sezono uždarymą. Vilniuje, prie Salotės ežero, kur ne kartą anksčiau lankėsi, gero laiko ambasadoriai tradiciškai atgabens mobiliąją pirtį, pripūs smagiuosius „vandendaikčius“, atveš žaidimų ir smagių dovanų.

O koks vakarėlis be gero maisto? „U pajėgos“ pasirūpins kepsninėmis ir net malkomis, jums beliks atsivežti, ką labiausiai mėgstate ir smagiai pačirškinti tai ant grotelių. Gero laiko ambasadoriai rekomenduoja skaičiuojant maisto porcijas nepamiršti ir naujųjų bičiulių, kuriuos neabejotinai sutiksite.

Naujoms pažintims užtvirtinti ir vasaros sezonui galutinai vainikuoti būtina ir muzika! “U pajėgos“ pagalvojo ir apie tai. Trankūs šokių judesiukai jūsų laukia kartu su kviestiniu muzikos „miksuotoju“.

Tad pirmyn – lyginti maudimosi kostiumų, rinktis vakaro patiekalus, krautis geros nuotaikos ir kviesti pulko bičiulių. „U pajėgos“ savaitgaliui jau pasiruošusios ir perduoda jums: „Kaip atidarėme vasarą – taip ją ir praleidome: draugiškai, šlapiai ir be proto linksmai! Nors ji artėja į pabaigą, mes jos taip lengvai nepaleisim ir išnaudosim jos malonumus iki paskutinio lašo!

Renkamės  šeštadienį nuo 14 val. iki 20 val. Vilniuje prie Salotės ežero (ten pat, kur atidarėme sezoną). Šventiniai dvasiai užkurti, kviečiame prisiminti akimirkas iš vasaros atidarymo:

VIDEO: U-pajėgos - Vasaros sezono atidarymas

 

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius