Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„U pajėgos“ skelbia „U talentų“ rinkimus

Jei apie „U pajėgas“ dabar girdi pirmą kartą, vadinasi, praėjusią vasarą nebuvai ten, kur buvo smagiausia. „U pajėgos“ – tai jaunų, nenustygstančių vietoje gero laiko ambasadorių komanda, dovanojanti nepamirštamų įspūdžių ir emocijų. Negana to, vasaros sezoną šeštadienį, birželio 4 dieną, nutrūktgalviškai atidariusios „U pajėgos“ šiemet skelbia ir „U talentų“ konkursą.
0609 u-talentai
0609 u-talentai

Praėjusiais metais „Utenos“ alaus suburta „U pajėgų“ komanda kiekvieną vasaros savaitgalį lankėsi vis kitoje Lietuvos paežerėje. Prie vandens laiką leidžiančius poilsiautojus ji kvietė pasikaitinti pirtyje ant ratų ir rengė vandens mūšius. Taip pat kartu dėliojo gigantišką „Jengą“ ir žaidė kitus žaidimus, šaldė alų ir rūpinosi, kad gamta, kurioje poilsiaujame, būtų švari. Gero laiko ambasadorių komanda lankėsi ir po atviru dangumi vasarą vykusiuose festivaliuose. Šios tradicijos ji laikysis ir šiemet. Bet tai dar ne viskas. Juk geras laikas nesibaigia pasibaigus vasarai, tiesa?

„U pajėgos“ siūlė ir netradicinių gero laiko leidimo būdų: pernai rudenį Vilniaus Katedros aikštėje siekė rekordo – vilniečiams ir miesto svečiams „U pajėgų“ komanda išdalijo ir padėjo į dangų paleisti daugiau kaip 1 000 degančių dangaus žibintų. O žiemą „U pajėgos“ kartu su visa pašėlusių čiuožėjų lavina leidosi nuo sostinės Tauro kalno. Tad pats matai: kur „U pajėgų“ komanda, ten beprotiškų idėjų niekada netrūksta.

Kaip laiką su „U pajėgomis“ galėsi leisti šiemet? Tikrai turime kuo tave nustebinti, mat šiemet prie ežerų „U pajėgų“ komanda vyksta su dvigubai galingesne amunicija. Be pirties ir žaidimų šiemet galėsi išbandyti ir vandens batutą, pavaikščioti ir palakstyti, pačiuožinėti vandens kilimu bei nepaisydamas jokių eismo taisyklių pasivažinėti po ežerą vandens ratu.

Pavyzdį, kaip naudotis vandendaikčiais, rodo „U pajėgų“ komanda:

VIDEO: U Pajegos ir „Utenos" vandendaikciai

Jei jau išbandei arba degi nekantrumu išbandyti naujuosius „U pajėgų“ vandendaikčius, būtinai dalyvauk ir „U talentų“ rinkimuose. Tau tereikia pademonstruoti savo nepaprastus sugebėjimus ant vandens batuto, kilimo ar rato. „U pajėgų“ komanda viską užfiksuos, o tu gausi „Utenos“ alaus prizų. „U talentų“ pasirodymus skelbsime portale 15min.lt ir svetainėje, o balsuoti už juos galės visi norintys.

Tad laukiame tavęs ežero pakrantėje! „U pajėgų“ savaitgalių maršrutą ir daugiau informacijos rasi čia.

 

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius