-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

UAB „TELE-3“ ir „Lietuvos ryto“ televizija toliau tęs bendradarbiavimą su didžiausiais retransliuotojais

Žiniasklaidos rinkoje lyderiaujanti UAB „TELE-3”, priklausanti tarptautiniam koncernui „Modern Times Group”, bei „Lietuvos ryto” televizija pratęsė bendradarbiavimą su vienais didžiausių televizijos retransliuotojų – kompanijomis „Cgates” ir „TEO LT”.
UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė
UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė / „TELE-3“ nuotr.

Šios kompanijos, turinčios daugiau nei po 100 tūkst. vartotojų, šią savaitę pasirašė sutartis dėl retransliavimo paslaugų ir taip savo klientams užtikrino, kad šie ir toliau turėtų galimybę mėgautis UAB „TELE-3” valdomų televizijos kanalų TV3, TV6 bei TV8 programomis bei „Lietuvos ryto“ televizijos paketu.

„Peržiūrėdami sutartis siekiame, kad tiek analoginės, tiek skaitmeninės televizijos retransliuotojams būtų sudarytos vienodos sąlygos įsigyti mūsų kuriamą originalų televizijos programų turinį. Džiaugiuosi, kad sutarčių peržiūros procesas vyksta sklandžiai ir jau sutarėme su didžiausiais retransliuotojais. Iki Naujųjų metų planuojame užbaigti derybas ir su kitais partneriais“, – sako UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Telekomunikacijos paslaugas teikiančios UAB „Cgates“ generalinis direktorius Paulius Dambrauskas sako, kad bendradarbiavimas su lyderiaujančiomis žiniasklaidos kompanijomis yra neatsiejama jų verslo dalis.

„Žengiame koja kojon su naujausiomis technologijomis, kad galėtume kokybiškai plėtoti išmaniosios televizijos paslaugas ir savo klientams pateikti tai, kas patraukliausia. Lietuviškos televizijos yra žiūrimiausios iš viso retransliuojamų televizijų paketo, todėl užtikrinti, kad jame būtų ir topuose esantys MTG grupės kanalai, yra labai svarbu“, – sako P. Dambrauskas.

Praėjusią savaitę su UAB „TELE-3“ ir „Lietuvos ryto“ televizija retransliavimo paslaugų sutartį pasirašė ir integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų  rinkos gigantė – įmonių grupė AB „TEO LT“.

„Lietuvos ryto“ televizijos generalinis direktorius Linas Ryškus sako, kad šis susitarimas yra svarbus žingsnis glaudesnio bendradarbiavimo tarp transliuotojų ir retransliuotojų link ir yra abipusiškai naudingas. Transliuotojams tai padeda tobulinti jų kuriamas programas, tuo tarpu retransliuotojų siūlomas televizijų programų paketas su didžiausiais žiniasklaidos kanalais taip yra patrauklesnis.

UAB „TELE-3” priklauso tarptautiniam žiniasklaidos koncernui „Modern Times Group“ (MTG), kuris Lietuvoje valdo ne tik minėtus TV3, TV6 bei TV8 televizijų kanalus, tačiau ir radijo stotį „Power Htr Radio“, žinomiausią televiziją internete TV3Play bei Viasat kanalų grupę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius