Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Utenos turizmo informacijos centro „turizmas“: uteniškiams siūlo keliauti į Lenkiją pigesnių prekių

Paprastai turistines keliones organizuojantis Utenos turizmo informacijos centras (TIC) siūlo uteniškiams pramogą suderinti su nauda: centro svetainėje atsirado skelbimas vykti į Lenkiją apsipirkti. Centro vadovė Rasa Jasinevičienė 15min paaiškino, kad tai – vienas iš būdų centrui užsidirbti kelis papildomus eurus. Ji prasitarė ir pati svarstanti galimybę važiuoti pigesnių pirkinių.
Reklama
Reklama / Eglės Digrytės nuotr.

Informacija apie sausio 30 dieną planuojamą kelionę į Suvalkus paskelbta Utenos TIC puslapyje. 

„Turėsime visą dieną apsipirkimui. Tai puikus praktinės naudos, neužmirštamų įspūdžių dovanojančių kelionių malonumo derinys! Visus, kurie nenori išlaidauti, kviečiame į išskirtinę vienos dienos trukmės kelionę į Suvalkus apsipirkti pigiau! Suvalkuose rasime daug parduotuvių, prekybos centrų, kuriuose kiekvienas rasime mums reikalingus pirkinius“, – rašoma skelbime. 

Tai puikus praktinės naudos, neužmirštamų įspūdžių dovanojančių kelionių malonumo derinys! Visus, kurie nenori išlaidauti, kviečiame į išskirtinę vienos dienos trukmės kelionę į Suvalkus apsipirkti pigiau!

Kelionės organizatoriai nurodo, kad numatomas apsilankymas turguje, kuriame visada yra šviežios mėsos, paukštienos, vaisių bei daržovių, ir prekybos centruose „Hurtownia Wedlin“, „Lidl“, „Biedronka“ bei „Kaufland“, taip pat ir miesto centre esančiame viename didžiausių Suvalkuose esančių prekybos centrų „Suwałki Plaza“.

Kelionės kaina vienam asmeniui – 20 eurų. 

Turizmo informacijos centrai rūpinasi savo rajonų turizmo reikalais, o jei organizuoja keliones, tai – turistines. Utenos TIC puslapyje taip pat siūloma vykti į Palangos stintų šventę, vasaros kelionę į Palangą, keliauti į Kroatiją, į Italiją. 

Eglės Digrytės nuotr./Prekybos centras „Lidl“
Eglės Digrytės nuotr./Prekybos centras „Lidl“

„Sukamės, kaip galime“

Utenos TIC vadovė R.Jasinevičienė 15min sakė, kad kelionė į Lenkiją apsipirkti suorganizuota žmonių prašymu. 

Esame viešoji įstaiga, pinigų neturime, sukamės kaip galime, o tai daryti galime.

„Čia pirmas kartas, pamėginsime, pažiūrėsime, kaip mums seksis. Turime grupę 20 žmonių, norime užpildyti autobusą, – sakė ji. – Esame viešoji įstaiga, pinigų neturime, sukamės kaip galime, o tai daryti galime.“

R.Jasinevičienė teigė, kad tai nėra kokia nors naujovė – centrai tai daro, bet mažai kas skelbiasi. 

„Aš negaliu žmonėms pasakyti, ne, jūs nevažiuokite į Lenkiją, jūs čia pirkite. Mums pinigų niekas neduoda, užsidirbsime kelis eurus“, – teigė pašnekovė. 

Centro direktorė prasitarė, kad ir pati planuoja vykti apsipirkti, jei nesukliudys kiti darbai: „Į turizmo parodą važiuojame savaitgalį. Jei turėsiu sveikatos, tai gal ir važiuosiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius