-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už gausų sniegą sugrąžins pusę pinigų už pirkinius

50 proc. pirkinio vertės grynais už įsigytas „Samsung“ prekes – tiek savo pirkėjams pažada grąžinti naujausias prekybos buities technika ir elektronika tinklas „Technorama“ . Su viena sąlyga – jog per Tris Karalius, t.y. sausio 6 d. bet kurioje Lietuvos teritorijos vietoje iškris ne mažiau kaip 20 mm kritulių. Remiantis meteorologinė statistika, kiekvienas pirkėjas turi itin didelę tikimybę laimėti ir susigrąžinti net pusę pirkinių vertės. 2003 metų žiemą vien Vilniuje buvo iškritę 31 mm sniego, o 2001 metais Telšiuose – 25,4mm.
Žiema Vokietijoje
Pirmą kartą Lietuvos pirkėjams už gausų sniegą bus susigrąžinta pusę pirkinio vertės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Samsung Sniegas

„Sniego turime jau dabar, tad labai tikėtina, kad per Trijų Karalių šventę, sausio 6-ąją prisnigs dar daugiau. Mes esame pasiruošę išmokėti visiems, nuo gruodžio 12 iki gruodžio 25 d. pirkusiems „Samsung” prekes, pusę pirkinių vertės grynais arba į banko korteles“, – pažada vienas iš „Technorama“ savininkų Mindaugas Skalandžiūnas.

Draudimo garantijos

Toks „Technoramos“ pažadas realus, apskaičiuotas ir jau patikrintas praktiškai. Juolab, kad vykdomas kartu su didžiausiu pasaulyje elektronikos gamintoju „Samsung“ ir  bendrove „Colemont draudimo brokeris“, kuri atstovauja specializuotai Didžiosios Britanijos draudimo kompanijai „Lloyds of London“.

Vilniuje ir Kaune šią savaitę naujas parduotuves atidarantis prekybos tinklas šią kritulių akciją yra apdraudęs. Todėl jei sausio 6-ąją Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba prie Aplinkos ministerijos bent vienoje Lietuvos vietoje užfiksuos ne mažiau kaip 20 mm kritulių, visi pirkėjai, iki sausio 22 d. pateikę įsigijimo dokumentus, atgaus pusę sumokėtų pinigų.

Sėkminga patirtis skatina pabandyti

Tokios draudimo garantijas turinčios akcijos naujovė Lietuvoje, tuo tarpu Vakaru Europoje ir JAV tai gana plačiai naudojama priemonė. Prekybos tinklą „Technorama“ valdanti bendrovė „Topo technika“ šią vasarą vykdė akciją, kuri skelbė, jog  Lietuvos sportininkams laimėjus bent du aukso medalius, už pirktus „Samsung“ televizorius bus grąžinta net 50 proc. sumos. Lietuvos rinktinei laimėjus 3 aukso medalius, klientai susigrąžino apie 400 tūkstančių litų. Pirmąją tokio pobūdžio sėkmingą akciją UAB „Topo technika“, kartu su draudimo bendrove, surengė prieš dvejus metus, kai

Turkijoje vyko pasaulio vyrų krepšinio čempionatas. Tada taip pat 6  parduotuvių pirkėjams buvo grąžinta 50 proc. „Samsung“ televizorių vertės. 

Didelė pridėtinė vertė pirkėjui

Akcijų draudimas – naujovė Lietuvoje, tuo tarpu Vakaru Europoje ir JAV tai gana plačiai naudojama priemonė. Ji suteikia galimybę verslui organizuoti ir pasiūlyti vartotojams plataus masto kampanijas, turinčias itin didele pridėtinę vertę.

Pasak „Colemont draudimo brokeris“ direktoriaus Giedriaus Čiurinsko: „Pirmųjų realiai įgyvendintų akcijų sėkmė paskatino prekybininkus surizikuoti ir šioms šventėms pasiūlyti dar platesnį prekių asortimentą. Kitų tokių akcijų, kai pirkėjams išmokama tokia didelė pirkinių vertė, tiesiog nėra“.

Prekybos tinklo „Technorama“ parduotuvės Vilniuje PC „Europa“ ir Kaune PC „Prisma“ (Jonavos g.) atsidaro jau šį savaitgalį. Visa informacija www.technorama.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius