Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 22

Užgrobė Sandros paskyrą „Vinted“: iš platformos pagalbos sulaukė tik įsikišus žiniasklaidai

Internetinėje naudotų rūbų tarpusavio prekybos platformoje „Vinted“ Sandra savo drabužius parduodavo ir pirkdavo iš kitų ne vienerius metus. Tačiau itin nusivylė tuomet, kai jos paskyra buvo užgrobta, o platformos atstovai esą keblios situacijos nesprendė. Savo paskyrą moteris atgavo tik tuomet, kai įsikišo 15min žurnalistė.
„Vinted“ programėlė
„Vinted“ programėlė / Įmonės nuotr.

Sandra 15min pasakojo, kad platforma naudojosi bent 10 metų. Pardavinėdama savo drabužius ir pirkdama juos iš kitų gaudavusi tik geriausius atsiliepimus, todėl jos reitingas buvo penkios žvaigždutės.

„Tada vieną dieną kažkas pavogė mano paskyrą. Rašiau „Vinted“ laiškus tiek lietuvių, tiek anglų kalbomis, kad padėtų susigrąžinti paskyrą, ir negavau absoliučiai jokio atsakymo. Visiška tyla ir ignoravimas. Tada susikūriau naują paskyrą su nauju el. paštu (ankstesnė paskyra buvo mano mergautinės pavardės el. paštu) ir vyro telefono numeriu (nes mano jau naudojamas ankstesnėje paskyroje ir neleidžia jo naudoti dar kartą). Parašiau „Vinted“, kad ištrintų mano senąją paskyrą, nes, kaip minėjau, ji pavogta. Na, ir standartiškai iš jų pusės visiškai jokio atsako. Po kelių savaičių jie užblokavo ir naująją paskyrą, nes dubliuojasi paskyros (vienas naudotojas gali turėti tik vieną paskyrą). Ir kiek skaičiau komentarus, aš ne viena tokia užblokuota, masiškai visus blokuoja ir neatsako į laiškus“, – 15min dėstė Sandra.

Žygimantas Gedvila/BNS nuotr. „Vinted“
Žygimantas Gedvila/BNS nuotr. „Vinted“

15min ėmus domėtis šia situacija, „Vinted“ atstovai iš pradžių tvirtino nerandantys Sandros užklausų, tačiau, 15min gavus įrodymų, kad kreiptasi iš tiesų buvo, galiausiai jos problemą išsprendė – moteris atgavo savo senąją paskyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius