Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaistinėje per 4 dienas – tūkstančiai gausiau perkančių klientų

Laisvėjant karantino sąlygomis, praėjusią savaitę panaikinti karantino metu priimti Sveikatos apsaugos ministerijos įtvirtinti nereceptinių vaistų ir apsaugos priemonių įsigijimo apribojimai. Vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ specialistai sako pastebintys, kad įpročiai vaistinėje keičiasi. Per 4 atšaukto reguliavimo dienas daugiau nei vieną nereceptinio vaisto pakuotę rinkosi 6700 klientų, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Kasdienė higiena ir teisingas respiratorių naudojimas
Asociatyvi nuotrauka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Visą karantiną vaistinėje buvo galima įsigyti tik po vieną to paties nereceptinio vaisto pakuotę, po 50 vienetų kaukių ir 100 vienkartinių pirštinių. Nuo praėjusios savaitės klientai vaistinėse vėl gali planuoti savo apsipirkimą laisviau ir įsigyti daugiau nei vieną pakuotę nereceptinių vaistų ir reikalingą kiekį apsaugos priemonių.

Vaistininkai pastebi, kad apsaugos priemonių nuperkama tiek pat, poreikio pirkti dideliais kiekiais dabar nesijaučia, klientai tiesiog reguliariai papildo savo turimų medicininių kaukių, pirštinių ar dezinfekcinio skysčio atsargas.

Pasak vaistinių tinklo komunikacijos vadovės, šių apribojimų panaikinimas leidžia klientams lengviau planuoti savo apsipirkimą ir lankymosi vaistinėje dažnumą. „Pastebime, kad kai kurių dažnai naudojamų vaistų klientai visada nori turėti savo namuose, todėl yra linkę įsigyti kelias pakuotes iškart, dabar jie vėl vertina šią galimybę ir įsigyja po daugiau nei vieną pakuotę. Dažniausiai įsigyja daugiau nei vieną pakuotę nereceptinių vaistų nuo skausmo, virškinimo ir širdies problemoms spręsti“, – sako „Eurovaistinės“ komunikacijos vadovė Laura Bielskė.

Laisvėjant karantinui, vaistinėse vėl galima pasitikrinti kraujospūdį, atlikti veido ir plaukų būklės, kraujagyslių biologinio amžiaus, mikroelementų kiekio organizme tyrimus.

Vaistinėse ir toliau naudojamos karantino metu įprastomis tapusios apsaugos priemonės, o darbuotojų bei klientų saugumas ir toliau išlieka prioritetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius