Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valiutai keisti Lietuvos paštas ieškos per pusšimčio darbuotojų

Lietuvos paštas spaudai pranešė, kad nuo kitų metų sausio pradžios 60 kalendorinių dienų 330-yje paštų litai bus nemokamai keičiami į eurus. Tam Lietuvos paštas visoje šalyje papildomai įdarbins 75 darbuotojus.
Lietuvos paštas
Lietuvos paštas / Lietuvos pašto nuotr.

„Lietuvos paštas yra viena iš keturių organizacijų, kur nuo kitų metų bus nemokamai keičiami litai į eurus. Siekiame, kad šis procesas vyktų sklandžiai ir profesionaliai, todėl imamės visų priemonių, idant kuo lengviau ir paprasčiau padėtume gyventojams pereiti prie naujos valiutos.

Nuo kitų metų sausio 2 dienos litus į eurus keisime beveik pusėje turimų paštų. Vienuose paštuose valiutą keis to pašto darbuotojai, kituose dirbs mobiliosios komandos. Būtent šioms komandoms ir ieškome papildomų darbuotojų“, ‒ sakė Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Lietuvos paštas yra viena iš keturių organizacijų, kur nuo kitų metų bus nemokamai keičiami litai į eurus.

Papildomų darbuotojų terminuotam darbui nuo 2015 m. sausio 1 iki kovo 1 dienos Lietuvos paštas ieško visoje Lietuvoje – po 1–2 kiekviename šalies rajone. Darbuotojai bus atsakingi už sklandų litų keitimą į eurus, turės atlikti su šia pinigų keitimo paslauga susijusias operacijas informacinėje sistemoje, formuoti ataskaitas ir kt.

Visi Lietuvos pašto darbuotojai iki metų pabaigos dalyvaus įvairaus pobūdžio su euro įvedimu susijusiuose mokymuose. Juose Lietuvos pašto darbuotojai sužinos, kaip atpažinti naujuosius pinigus, kokie yra euro apsaugos požymiai, kaip elgtis susidūrus su padirbtais pinigais ir kokių prevencinių priemonių imtis, kad tokių situacijų būtų išvengta, kokius žingsnius reikia atlikti, norint pakeisti valiutą, ir pan.

Norinčius dalyvauti darbo konkurse Lietuvos paštas prašo siųsti gyvenimo aprašymus el. paštu karjera@post.lt, nurodant pareigų pavadinimą „Operatorius“. Daugiau informacijos – Lietuvos pašto internetinio tinklalapio www.lietuvospaštas.lt skiltyje „Karjera“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius