Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Valstybės valdoma „KN Energies“ ieško naujo vadovo: siūlo minimalią 10 tūkst. eurų mėnesinę algą

Akcinės bendrovės „KN Energies“ (anksčiau vadinosi „Klaipėdos nafta") valdybos sprendimu, 2024 m. gegužės 10 d. skelbiama kandidatų į bendrovės generalinio direktoriaus pareigas atranka.
Klaipeda, SGD terminalas
Klaipeda, SGD terminalas / KN media nuotr.

Kaip nurodoma darbo skelbime, naujasis vadovas privalo turėti patirties formuojant verslo strategiją ir užtikrinant jos įgyvendinimą, taip pat užtikrinant tvarų įmonės vertės augimą ir grąžą akcininkams.

Kandidtas turi turėti pažangių vadovavimo įgūdžių ir suteikti organizacijai galimybę pasiekti norimų rezultatų.

Jis turi turėti patirties, kaip veiksmingai bendradarbiauti ir derinti kelių lygių suinteresuotųjų šalių interesus, taip pat patirties skatinant inovacijas, skaitmeninimą ir į klientus orientuotus produktus bei paslaugas tarptautinėse rinkose.

Bendrovė atkrintam kandidatui gali pasiūlyti generalinio direktoriaus pareigas 5 metų kadencijai ir 10 tūkst. eurų bruto mėnesinį atlyginimą.

Tiesa, jis gali būti ir didesnis arba daugiau, priklausomai nuo vertės pasiūlymo. Taip pat vadovas gali gauti iki 4 bazinių mėnesinių atlyginimų metinę premiją, priklausomai nuo įmonės rezultatų.

„KN Energies“ nurodo, jog darbo privalumai yra galimybė nuolat mokytis ir tobulėti, automobilis, sveikatos draudimas, darnus kolektyvas ir kiti kita.

Kandidatai privalo turėti išsilavinimą, žinių, profesinių įgūdžių ir vadovavimo patirties, reikalingų generalinio direktoriaus pareigoms atlikti. Svarbu, kad būsimas generalinis direktorius turėtų nepriekaištingą reputaciją ir geriausiai atitiktų generalinio direktoriaus atrankos apraše nurodytus reikalavimus.

Vadovas yra orientuotas į pasiekimus ir pelną, turėti didelių ambicijų siekti rezultatų, pasižymėti strateginiu ir kritiniu mąstymu. Atrinkti kandidatai turi pasižymėti į žmones orientuotu vadovavimo stiliumi.

Susidomėję kandidatai raginami iki 2024 m. birželio 9 d siųsti gyvenimo aprašymą, motyvacinį laišką, KN tinklapyje patalpintus priedus Nr. 1 ir Nr. 2 iš atrankos aprašo. Juos reikėtų adresuoti el. paštu N.Kelpsaite@friisberg.com, nurodydant laiško temą „KN generalinio direktoriaus atranka“ („Selection for KN CEO“).

Šiuo metu „KN Energies“ generalinio direktoriaus pareigas Darius Šilenskis. Jis įmonei vadovauja nuo 2019 m. lapkričio 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius