Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Varlė.lt“ pradeda prekiauti maisto produktais, prekes pristatys „Aibė“

Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos centrų internete „Varlė.lt“ pradeda prekybą būtiniausiais maisto produktais. Maisto pristatymo į namus rinkoje „Varlė.lt“ susivienijo su  prekybos įmonių aljansu „Aibė“. Pranešime žiniasklaidai skelbiama, kad prekes Vilniaus mieste pristatinės vienas iš tinklo narių „Aibės Prekyba“. Maistą į namus pristatys tą pačią dieną.
Maisto produktai
Asociatyvi nuotrauka / Vida Press nuotr.

„Varlė.lt“ Marketplace Aibės parduotuvėje bus galima rinktis iš maždaug 500 skirtingų maisto produktų: nuo pieno, sviesto, varškės, kefyro, šviežios mėsos iki duonos, batono, makaronų, kruopų, miltų, saldumynų ar konservuotų produktų. Kas savaitę asortimentas bus papildomas dar maždaug 500 naujų rūšių produktų. Viso planuojama turėti apie 2.000 skirtingų rūšių maisto produktų. Pirmieji šia paslauga galės naudotis Vilniaus ir sostinės priemiesčių gyventojai, vėliau ji bus prieinama ir kitų didžiųjų Lietuvos miestų gyventojams.

„Šiuo metu daugumai žmonių aktualu, kur saugiai įsigyti maisto internetu, neiškeliant kojų iš namų. Sulaukėme daugybės klientų prašymų įtraukti maisto produktus į mūsų asortimentą. Ryžomės įgyvendinti ambicingą projektą – į pirkinių krepšelį įtraukti ir pačius būtiniausius šviežius, ne tik ilgai negendančius maisto produktus. Tad realizuoti šią idėją prireikė šiek tiek daugiau laiko ir pasiruošimo“, – pasakoja „Varlė.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

varle.lt nuotr./Marius Butauskas
varle.lt nuotr./Marius Butauskas

Skelbiama, kad užsisakiusiems maistą į namus iki 15 valandos, prekės bus pristatomos tą pačią dieną iki 22 valandos.

„Šiandien daug žmonių susiduria ir su kita problema, kad neįmanoma užsisakyti ir gauti maisto tą pačią dieną, sunku rasti laisvus pristatymų laikus, o užsakymų tenka laukti vos ne savaitę. Mes spręsime šią problemą“, – teigia verslininkas.

Prasidėjus karantinui, „Varlė.lt“ supaprastintomis sąlygomis pakvietė prie savo platformos Marketplace jungtis ir prekiauti visus verslus, kurie dėl karantino patyrė nuostolių ar buvo priversti uždaryti savo parduotuves. Tokia galimybe prekiauti „Varlė.lt“ prekybos centre internete jau pasinaudojo apie 100 įmonių, tarp kurių knygynų tinklas „Vaga“, „Magrės baldai“, „Lono čiužiniai“, sėklų ir trąšų pardavėjai „Baltic Agro“ ir kitos įmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius