Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hesburger“ Kaune atidarė 50-ąjį restoraną

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ Kaune, Islandijos pl. 63, atidarė jau 50-ąjį restoraną Lietuvoje. Į šį restoraną bendrovė investavo 1,5 mln. eurų, jame sukurta 11 darbo vietų, – pranešimu spaudai informuoja „Hesburger“.
Penkiasdešimtasis „Hesburger“ restoranas Kaune
Penkiasdešimtasis „Hesburger“ restoranas Kaune / „Hesburger“ nuotr.
Temos: 2 Kaunas Hesburger

Naujasis restoranas, įsikūręs šalia itin svarbios Kauno transporto arterijos, yra beveik 240 kv. metrų dydžio, klientų salėje yra 79 sėdimos vietos, taip pat teikiama „drive – in“ paslauga atvažiuojantiems automobiliu.

„Hesburger“ nuotr./Penkiasdešimtojo „Hesburger“ restorano atidarymas
„Hesburger“ nuotr./Penkiasdešimtojo „Hesburger“ restorano atidarymas

„Simboliška, kad minėdami veiklos dešimtmetį Lietuvos rinkoje, šiandien Kaune atidarėme jubiliejinį 50-ąjį savo restoraną. Nuo 2007 m., kai duris atvėrė pirmasis mūsų restoranas Klaipėdoje, nuėjome sudėtingą ir ilgą, tačiau sėkmingą kelią – įgijome Lietuvos vartotojų pasitikėjimą, jie palankiai priėmė ir pamėgo mūsų siūlomus produktus, įvertino maisto ir aptarnavimo kokybę.

Per dešimt metų bendrovė Lietuvoje sukūrė 700 darbo vietų, sumokėjo 16,3 mln. eurų įvairių mokesčių.

Tai leido plėstis ir augti – per dešimt metų išplėtėme savo restoranų tinklą 12-oje Lietuvos miestų, nuoseklią tolesnę plėtrą planuojame ir ateinančiais metais“, – sakė „Hesburger“ tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Apžvelgdama dešimtmečio veiklos rezultatus, I.Salmela nurodė, kad per visą šį laikotarpį bendrovė Lietuvoje sukūrė 700 darbo vietų, sumokėjo 16,3 mln. eurų įvairių mokesčių.

„Per dešimt metų savo lankytojams patiekėme daugiau kaip 42,6 mln. mėsainių ir tortilijų, 22,5 mln. porcijų bulvyčių, 21,6 mln. porcijų įvairių gaiviųjų gėrimų. Taip pat išvirėme beveik 4 mln. puodelių kavos ir 0,3 mln. puodelių arbatos. Nuolat siūlome įvairių naujovių, kad būtų dar didesnis meniu pasirinkimas skirtingų skonių ir poreikių klientams“, – sakė I.Salmela.

„Hesburger“ nuotr./Penkiasdešimtojo „Hesburger“ restorano atidarymas
„Hesburger“ nuotr./Penkiasdešimtojo „Hesburger“ restorano atidarymas

Pasak jos, minint 10-ąjį „Hesburger“ gimtadienį, tinklo restoranuose visoje Lietuvoje lapkričio 17 d. iki 19 val. galios ypatingas pasiūlymas – mėsainis kainuos tik 0,5 euro.

„Norime, kad mūsų veiklos dešimtmetis taptų švente visiems mūsų klientams, todėl šiandien kviečiame švęsti drauge ir vaišintis šiuo pamėgtu mėsainiu už ypatingą kainą“, – kalbėjo I.Salmela.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius