Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
05 07 /12:18

Pradėjo veikti dvi atnaujintos „Maxima“ parduotuvės

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ gegužės 7 d. atidarė atnaujintas parduotuves Molėtuose ir Klaipėdoje, rašoma „Maxima“ pranešime spaudai.
Vėl pradėjo veikti atnaujina Molėtų „Maxima“
Vėl pradėjo veikti atnaujina Molėtų „Maxima“ / Bendrovės nuotr.

Jau šešiolika darbo metų skaičiuojanti „Maxima“ parduotuvė Molėtuose yra ypač mėgstama apsipirkimų vieta – į ją užsuka vietiniai gyventojai, poilsiautojai ar pro šalį važiuojantys tautiečiai.

„Atsinaujinusioje parduotuvėje pirkėjus pasitiks šviežio maisto, sezoninių vaisių ir daržovių gausa, taip pat praplėstas šaldytos produkcijos ir užkandžių pasirinkimas. Parduotuvėje lauks ir gausus jau paruoštų, patogiai supakuotų kulinarijos ar konditerijos gaminių pasirinkimas“, – apie įvykusius pokyčius pasakoja prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Bendrovės nuotr./Vėl pradėjo veikti atnaujina Molėtų „Maxima“
Bendrovės nuotr./Vėl pradėjo veikti atnaujina Molėtų „Maxima“

Atšviežinant parduotuvę buvo įrengtos ir naujos vitrinos, kuriose bus galima rinktis ne tik iš plataus lietuviškos mėsos bei sūrių asortimento, bet ir įsigyti „Maximos“ meistrų paruoštų kulinarijos gaminių – juos parduotuvės darbuotojai pasvers ir supakuos pagal pirkėjų pageidavimą.

Pasak I.Trakimaitės-Šeškuvienės, atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai už prekes galės atsiskaityti daug erdvesnėse naujos kartos savitarnos kasose, kuriose atsiskaitymas bus dar paprastesnis. Dėl sumažėjusių sveriamų produktų svorio neatitikimų reikės tik simbolinio parduotuvės darbuotojų įsitraukimo, pirkėjai dar daugiau veiksmų galės atlikti savarankiškai be jokių trikdžių.

Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjai už prekes atsiskaityti galės 3 paprastose ir 12 savitarnos kasų. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis 46 darbuotojai, o parduotuvė pirkėjų lauks kasdien nuo 8 val. iki 22 val.

Iš 3119 kv. m ploto parduotuvės erdvės apsipirkimui buvo skirta 2477 kv. m. Atnaujinimo metu parduotuvėje sumontuota nauja šaldymo įranga bei naujos šviežio maisto vitrinos, įrengtas tvaresnis LED apšvietimas.

Atnaujinta parduotuvė Klaipėdos mieste

„Po atnaujinimo duris atvėrusioje, ką tik iškeptomis bandelėmis kvepiančioje parduotuvėje adresu Šilutės pl. 40A, klaipėdiečiai ras dar platesnį šviežio maisto asortimentą“, – pasakoja prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Jau dvidešimt keturis darbo metus skaičiuojančioje parduotuvėje pirkėjai už įsigytas prekes galės atsiskaityti 3 paprastose ir 8 savitarnos kasose. Iškilusius klausimus padės spręsti pirkėjus gerai pažįstantys ilgamečiai darbuotojai – 16 jų įmonėje dirba ilgiau nei dešimt metų. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis 47 darbuotojai, o parduotuvė pirkėjų lauks kasdien nuo 8 val. iki 22 val.

Atšviežintos parduotuvės prekybinis plotas yra 1612 kv. m, o bendrasis plotas siekia 2352 kv. m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius