Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Venta Windows“ įsitvirtino Švedijoje

Bendrovė „Venta Windows“ pasirašė sutartį su beveik 100 statybinių medžiagų parduotuvių valdančiu Švedijos tinklu „XLBYGG“.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

„Venta Windows“ vykdantysis direktorius Paulius Gricius „Verslo žinioms“ sakė, kad „XL BYGG“ tinklo atstovai su šiauliečiais dėl partnerystės susisiekė ir ją inicijavo patys, tam pamatus paklojo Norvegijos klientų atsiliepimai ir rekomendacijos.

„Švedija jau sudaro iki 15 proc. mūsų pardavimų apimties, prioritetas išlieka Norvegija, o apie dar kitas rinkas galvotume nebent vėliau. Visgi pirmi metai Norvegijoje mums buvo palyginti tušti, o Švedijoje įsivažiavome iškart“, – sakė P.Gricius.

Iki šiol bendrovė „Venta Windows“ dirbo Norvegijoje, ji vienijo septynių Lietuvos durų, langų ir priešgaisrinių medžiagų gamintojų produkciją: „Faugos“ gaminamus plastikinius langus ir „KG Constructions“ aliuminio langus, šarvuotąsias „Plieninio skydo“ duris ir „Aluflam“ priešgaisrines konstrukcijas.

Šią produkciją „Venta Windows“ penketą metų tiekia Norvegijos statybinių medžiagų tinklams bei statybų bendrovėms. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius