-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Viasat“ švelnina sąlygas Europos krepšinio čempionatą rodysiančioms kavinėms ir barams

Oficiali Europos krepšinio čempionato Slovėnijoje transliuotoja skaitmeninė televizija „Viasat“ nebereikalaus, kad kavinės ir barai mokėtų už Lietuvos krepšininkų kovas rodysiančios TV3 transliacijas.
Televizija
Televizija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tačiau tokia išlyga bus taikoma tuo atveju, jei maitinimo įstaigos netaikys jokių įėjimo mokesčių savo klientams, pavyzdžiui, už staliuko rezervavimą, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

Kultūros ministerijos Autorių teisių skyriaus vedėja Nijolė Matulevičienė dienraščiui nekomentavo, ar toks rezervavimo mokestis irgi laikytinas įėjimo mokesčiu: „Reikėtų išsiaiškinti jo paskirtį, taikymo sąlygas ir panašiai. Kai parduodami bilietai, akivaizdu, kad tai įėjimo mokestis, visais kitais atvejais yra daugybė aspektų ir juos reikia įvertinti“.

Norėdami lankytojams legaliai rodyti čempionato rungtynes, transliuojamas per „Viasat Sport Baltic“ kanalą, barai iš „Hoist Technology“ privalės įsigyti „Viasat Auksinį“ arba „Viasat Sporto“ kanalų paketus.

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos direktorė Eglė Dilkienė stebisi, kodėl „Cgates“ ar „Galą“ paketus įsigiję barai, norėdami „Viasat Sport Baltic“ kanalą rodyti savo lankytojams, dar turi sudaryti sutartį ir su „Hoist Technology“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius