Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vičiūnai“ išsprendė ginčą dėl „Hilton“ statybų Neries pakrantėje

„Vičiūnų“ įmonių grupė tikina, kad susitarė su Energetikos ir technikos muziejaus dalininkais dėl „Hilton“ viešbučio statybos greta muziejaus pastato. Anksčiau baimintasi, kad viešbutis muziejų paliks be transporto salės.
Šioje vietoje turėtų iškilti naujas „Hilton“ viešbutis
Šioje vietoje turėtų iškilti naujas „Hilton“ viešbutis / Vidmanto Balkūno nuotr.

Energetikos ir technikos muziejaus vadovai baiminosi, kad dėl viešbučio statybų neliks transporto salės, ir todėl jis taps nebe toks patrauklus lankytojui. Tačiau „Vičiūnų“ įmonių grupė tikina taikiai išsprendusi konfliktą ir pasirengusi investicijoms.

Pranešime žiniasklaidai neatskleidžiama, apie kokį viešbutį kalbama, tačiau anksčiau buvo pranešta, kad franšizės ketinimų protokolą dėl „Hilton“ statybos Rinktinės gatvėje pasirašė „Vičiūnų grupė“.

VIZUALIZACIJAS, KAIP ATRODYS VIEŠBUTIS, GALITE RASTI ČIA

„Vičiūnų“ įmonių grupė, kartu su muziejaus dalininkais, savivaldybės atstovais penktadienį dalyvavo posėdyje, kur buvo aptartas muziejaus požeminės ekspozicinės salės pastatymas, bendros terasos įrengimas ir Rinktinės gatvėje planuojamo statyti viešbučio projektas. Po detalaus ir išsamaus pristatymo laukė Energetikos ir technikos muziejaus dalininkų sprendimo.

Muziejaus dalininkai buvo paprašę investuotojo pateikti papildomos informacijos dėl teisių ir prisiimamų pareigų.

„Vičiūnų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Šarūnas Matijošaitis aiškino, kad muziejui bus pastatyta ir padovanota nauja 1000 kv. m ekspozicijų salė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius