-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieną „Klaipėdos duonos“ valdybos narių kaltina lojalumu konkurentei „Vilniaus duonai“

Uostamiesčio kepykla „Klaipėdos duona“ įtaria konkurentę „Vilniaus duoną“, kad per valdybos narį Egidijų Gužą galbūt veikia įmonės valdymą, o „Klaipėdos duonai“ gresia už kiekvieną uždelstą dieną mokėti iki 300 eurų baudą, jeigu ji atsisakys vienam valdybos narių pateikti per pastarąjį dešimtmetį vykusių valdybos posėdžių protokolus, nes tai padaryti įpareigojo teismas, penktadienį rašo „Verslo žinios“.
Dalia Grybauskaitė atidarė naują „Vilniaus duonos“ kepyklą
„Vilniaus duona“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Klaipėdos duonos“, kurios 18,99 proc. nuo 2004 metų valdo „Vilniaus duona“, vadovas Kęstutis Dulkis dienraščiui teigė, kad paduos kasacinį skundą ir tikėsis, kad Aukščiausiasis Teismas išaiškins įvairių teisės normų viršenybę ar protingą pusiausvyrą bendrovės atveju. Jis įspėja, kad su analogiška situacija gali susidurti ne viena įmonė Lietuvoje.

Bendrovė „Vilniaus duona“ tvirtina į valdybos narių ginčą nesikišanti: teismo byla yra įmonės „Klaipėdos duona“ ilgamečių valdybos narių ginčas, o „Vilniaus duona“ šios įmonės valdybos veikloje nedalyvauja.

Tik viliamasi, kad ginčas bus išspręstas nekenkiant įmonės veiklai, rezultatams ir akcininkų interesams. Ar turi planų didinti balsų skaičių uostamiesčio įmonėje, „Vilniaus duona“ nesako.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius