-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieningai „Carlsberg“ Baltijos šalių komandai vadovaus Rolandas Viršilas

Didžiausio Lietuvos alaus gamintojo „Švyturys-Utenos alus“ vadovas Rolandas Viršilas paskirtas nuolatiniu „Carlsberg“ Baltijos šalių generaliniu direktoriumi. Nuo 2016 m. rugpjūčio R.Viršilas šias pareigas užėmė laikinai. „Carlsberg“ grupė Baltijos šalyse nuo šiol taip pat turės ir vieningą vadovybę.
Rolandas Viršilas
Rolandas Viršilas / N.Jankausko nuotr.

„Vieninga Baltijos šalių vadovybė leis kur kas efektyviau koordinuoti gamybos, logistikos, rinkodaros ir pardavimų procesus Baltijos šalių rinkose. Tikiu, kad suburta ambicingų profesionalų vadovų komanda „Carlsberg“ įmonių veiklą Baltijos šalyse pakels į naują lygį“, – sakė R.Viršilas.

Anot naujojo „Carlsberg“ Baltijos šalių generalinio direktoriaus, Lietuvoje įgyta sėkminga veiklos patirtis bus panaudota ir Latvijoje bei Estijoje, o vadovybių sujungimas užtikrins stipresnį ir tvaresnį verslą ilgalaikėje perspektyvoje bei geresnius rezultatus.

„Man didelė garbė vadovauti visoms trims „Carlsberg“ Baltijos šalių įmonėms. Parodytas pasitikėjimas ir suburta puiki vadovų komanda įkvepia siekti aukščiausių užsibrėžtų verslo tikslų“, – pabrėžė R.Viršilas.

Tiesa, vieningos „Carlsberg“ Baltijos šalių vadovų komandos suformavimas nepanaikins kiekvienoje šalyje veikiančių įmonių, kaip atskirtų juridinių asmenų, statuso.

„Carlsberg“ grupei priklausančių Latvijos „Aldaris“ ir Estijos „Saku“ bendrovių vadovo postas tapo laisvas 2016 m. rugpjūtį, iš jo pasitraukus Margus Kastein.

„Saku“ ir „Aldaris“ gamyklos užima atitinkamai 40 ir 30 proc. savo šalių alaus rinkos. Abi kompanijos, užsiimančios alaus ir įvairių nealkoholinių gėrimų gamyba, „Carlsberg“ grupės dalimi tapo 2008 m. Konsoliduota visų trijų Lietuvos, Latvijos ir Estijos bendrovių apyvarta 2015 m. siekė 235 mln. Eur, įmonėse dirbo apie 1000 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius