Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viešųjų duomenų rinkimo sprendimus verslui teikianti „Oxylabs“ atidaro biurą Kaune

Viešųjų duomenų rinkimo sprendimus verslui teikianti bendrovė „Oxylabs“ birželio 16 d. atidarė naują biurą Kaune, „Magnum“ verslo centre. Į prestižinį „Financial Times“ sparčiausiai augančių Europos įmonių reitingą šiemet patekusi bendrovė pirmuoju etapu laikinojoje sostinėje planuoja įdarbinti per 60 žmonių, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Oxylabs“ biuras Kaune
„Oxylabs“ biuras Kaune / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 Kaunas Verslas

Anot „Oxylabs“ generalinio direktoriaus Juliaus Černiausko, būstinės Kaune atidarymas buvo tik laiko klausimas – šiame mieste yra stiprios aukštosios mokyklos, gyvena daug talentingų profesionalų, iš kurių ne vienas jau dabar dirba bendrovėje.

„Oxylabs“ įsikūrė verslo centre „Magnum“, esančio centrinėje miesto dalyje šalia Laisvės alėjos, senamiesčio, autobusų ir traukinių stoties. 600 kv. m ploto erdvėje bus įrengtos ergonomiškos, transformuojamos darbo vietos, didelė poilsio zona su žaidimų konsolėmis ir ramybės erdve bei išėjimas į terasą su vaizdu į Nemuno salą.

„Oxylabs“ pirmuoju etapu Kaune planuoja sukurti 60 naujų darbo vietų ir neatmeta tolesnės plėtros galimybės. Bendrovė laikinojoje sostinėje kvies prie komandos prisijungti programuotojus, rinkodaros specialistus, duomenų analitikus, verslo operacijų, klientų aptarnavimo, dizaino, žmogiškųjų išteklių, pardavimo ir kitų sričių profesionalus.

Prie spartaus augimo prisideda inovacijos

„Oxylabs“ Šių metų kovą paskelbtame „Financial Times“ sudaromame sparčiausiai augančių Europos įmonių reitinge savo industrijoje ji užėmė pirmą ir tapo greičiausiai augusia viešųjų duomenų rinkimo sprendimų įmone Europoje.

Viena iš galimybių, kurią „Oxylabs“ suteikia savo komandos nariams – įsirašyti savo vardą tarp garsiausių pasaulio išradėjų. Šiuo metu virš 20 įmonės darbuotojų yra registruoti išradėjai, kurių sukurtos pažangios inovacijos yra užpatentuotos Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Lietuvoje esame bene daugiausiai patentų JAV registruojanti įmonė, o tai reiškia, kad kiekvienas, prisijungęs prie mūsų, gali būti ne tik „Oxylabs“ darbuotoju, bet ir oficialiu, pasaulyje pripažintu išradėju. Esame užregistravę jau daugiau nei 20 patentų, tačiau nestovime vietoje – kviečiame darbuotojus reguliariai kurti naujas idėjas, o realiausias iš jų – patentuojame ir įgyvendiname“, – sako pašnekovas.

„Oxylabs“ dar šią vasarą planuojama Vilniaus biurą perkelti į kuriamą „CyberCity“ miestelį. Artimiausiuose planuose ir būstinių kitose Europos šalyse atidarymas.

„Oxylabs“ darbuotojus Kaune sieks pritraukti ne tik tradiciniais būdais, tačiau ir įvairiomis papildomomis vertėmis: galimybėmis tobulėti ir nuolat kelti kvalifikaciją, lanksčiomis darbo sąlygomis, kitomis naudomis.

„Oxylabs“ nuosekliai investuojama ir į darbuotojų tobulėjimą – jiems siūlomi tiek virtualūs, tiek gyvi mokymai, suteikiamos galimybės kelti kompetenciją pagal individualų poreikį. Be to, jie gali pasirinkti iš kur nori dirbti, todėl tikimės, kad nauja būstinė Kaune paskatins kolegas pasinaudoti proga prasiblaškyti: Vilniuje dirbančius kviesime apsistoti ir padirbėti iš Kauno, o naujuosius laikinosios sostinės kolegas – atvirkščiai, į Vilnių“, – pasakoja „Oxylabs“ generalinis direktorius.

Anot jo, pačiame biure siekiama sukurti atmosferą, kuri labiau primintų namus, o ne darbą. Pavyzdžiui, interjeras suplanuotas rūpinantis patogumu: ergonomiški stalai, apšvietimas, daug dėmesio skirta poilsio erdvėms, o virtuvės zonoje galima rasti maisto pilnus šaldytuvus, gausybę užkandžių ir skanėstų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius