-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoj lošimo namų ir restoranų Vilniaus širdyje – naujas „Impuls“ sporto klubas

Vilniaus centre, Vienuolio gatvėje, pastate, kur veikė lošimo namai, keli restoranai ir konferencijų erdvė, rudenį bus atidarytas naujas „Impuls“ sporto klubas. Investavusi milijoną eurų, bendrovė žada, kad sporto klubas bus toks, kokio Baltijos šalys dar neregėjo.
Būsimas „Impuls“ sporto klubas
Būsimas „Impuls“ sporto klubas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Impuls LTU“ pasirašė sutartį su „Vilniaus Dainava“ dėl patalpų nuomos ir jau rudenį planuoja čia atidaryti naują sveikatingumo klubą.

Kaip 15min.lt sakė „Impuls“ direktorius Vidmantas Šiugždinis, pagrindinės klubo patalpos įsikurs antrame ir trečiame aukšte, pirmajame bus įėjimas ir registratūra. 

Naujojo sveikatingumo klubo bendras plotas sieks 2 150  kvadratinių metrų.

„Nors Vilniaus centre rasti tinkamų patalpų tokio lygio klubui nėra lengva – jos turi būti didelės, erdvios, šviesios, turėti kuo mažiau kolonų – būtent tokias patalpas turės naujasis „Impuls“ klubas. Tinkamų patalpų centre paieškos ir derybos užtruko daugiau kaip metus“, – pasakojo V.Šiugždinis.

V.Šiugždinis
V.Šiugždinis

Centre atsidarysiančiame „Impuls“, priešingai nei kituose sveikatingumo centruose, nebus baseino, tiesa, įranga bus kitokia – ji bus pagrįsta išmaniosiomis technologijomis.

„Vokietijos gamintojų „Milon“ sukurta treniruoklių grandinė, veikianti su individualiomis kortelėmis, automatiškai prisitaikys prie kiekvieno sportuojančiojo ūgio, sudėjimo ir individualių tikslų. „Milon“ treniruoklius apeiti užtruks daugiau nei 17 min., o mėnesio pabaigoje lankytojai gaus ataskaitą su savo rezultatais“, – pasakojo V.Šiugždinis.

Pirmuosius treniruoklių pavyzdžius „Impuls“ žada pristatyti jau balandį. Klube bus ir įprastų jėgos ir kardio treniruoklių zonos, planuojama įrengti dvi grupinių treniruočių sales bei didelę atvirą zoną, skirtą labai populiarėjančioms funkcinėms treniruotėms, taip pat darbui su asmeniniais treneriais. Baseino Vienuolio gatvės „Impuls“ nebus.

Naujajame sporto klube dirbs 20 žmonių – treneriai-konsultantai ir administracijos darbuotojai.

„Investicijos į patalpų rekonstrukciją ir įrangą sieks beveik milijoną eurų.  Tikimės, kad lankytojus sudomins ir pribloškiantis interjeras, kurį projektuoja patyrusi architektų komanda, norime išsaugoti kai kurias impozantiškas ir išskirtines pastato detales“, – kalbėjo „Impuls“ direktorius.

Jis pasakojo, kad į sostinės centrą dairėsi jau seniai: „Šiame rajone iki šiol nėra modernaus sveikatingumo klubo. Atsižvelgę į sveikatingumo rinkos tendencijas užsienyje ir Lietuvoje, matome augančią sveikatingumo paslaugų paklausą. Pastaraisiais metais ši rinka vystosi labai sparčiai, taip pat auga ir poreikis aukšto lygio klubams, plačiam paslaugų paketui, sportavimui su asmeniniais treneriais. Todėl mūsų naujasis sveikatingumo klubas skirtas norintiems kokybiškai sportuoti arčiau darbo vietų ar namų.“

Naujajame sporto klube dirbs 20 žmonių – treneriai-konsultantai ir administracijos darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius