-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vildika“ planuoja automatizuoti gamybą

Biuro baldus gaminanti bendrovė „Vildika“ siekia didinti eksportą ir automatizuoti gamybą – kad būtų konkurencingesnė užsienio rinkose.
Darbo vieta
Darbo vieta / Photos.com
Temos: 2 Biuro baldai Baldai

Įmonė investavo į verslo valdymo sistemą, o kitąmet ketina imtis iš esmės atnaujinti įrenginius, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

„Vildikos“ savininkas Robertas Lazauskas sako, kad dar nebaigus projekto pavyko gerokai optimizuoti veiklą:„Matome, kad būsime konkurencingesni, nes tiksliau ir greičiau galėsime atlikti užsakymus. Be to, visoje grandinėje mažėjantis operacijų skaičius leidžia sumažinti ir sąnaudas. Kai dirbi 2-3 pamainomis ir įvairios informacijos paieškoms kasdien sutaupai bent pusvalandį, tai įsivaizduokite, kokia tai apimtis per metus“.

Pernai padvigubinusi pajamas „Vildika“ šiemet fiksuoja 14 proc. didesnę apyvartą. Pardavimai užsienio rinkose ūgtelėjo apie 30 proc. – iš eksporto bendrovė gauna apie trečdalį pajamų. Įmonė siekia eksportuoti didžiąją dalį produkcijos, nes Lietuvos rinka, nors ir atgijusi, per maža.

Tarp naujausių projektų vietinėje rinkoje – apie 1 mln. litų vertės užsakymas įrengti kabinetus naujame Užsienio ministerijos pastate, taip pat užsakymas įrengti Lietuvos pašto centrinę būstinę „MG Valdos“ biurų komplekse „Verslo trikampyje“ Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius