Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus baldai“ laikinai mažins gamybos apimtis

Daugeliui pasaulio valstybių priėmus sprendimą uždaryti didelę dalį parduotuvių, taip pat uždaromos „Vilniaus baldų“ pagrindinio kliento parduotuvės. Kadangi bendrovė yra sukaupusi pakankamą gaminių atsargą produkcijos sandėlyje, kad visiškai užtikrintų kliento poreikį trumpuoju periodu, „Vilniaus baldai“ priėmė sprendimą nuo penktadienio pradėti palaipsniui stabdyti produkcijos gamybą.
Baldų gamykla
Asociatyvi nuotrauka / 123rf.com nuotr.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad sandėlio likučiui sumažėjus iki kliento nustatyto minimalaus likučio, bendrovė produkcijos gamybą atnaujins.

Gamybos sustabdymas vyks palaipsniui, o tolimesnės gamybos planavimas priklausys nuo pagrindinio kliento užsakymų apimčių. Dabartinis užsakymų kiekis bus patenkintas iš sukaupto sandėlio.

„Atidžiai analizuojame situaciją, dedame visas pastangas ir priimame sprendimus, kad kuo geriau užtikrintume veiklos tęstinumą ir sumažintume pasekmių poveikį ilguoju periodu. Taip pat siekiame maksimaliai pasirūpinti komandos saugumu ir atrasti jai palankiausius sprendimus sulaukti gamybos atnaujinimo“, – sako „Vilniaus baldų“ generalinis direktorius Jonas Krutinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius