-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus IKEA pripažinta geriausia tinklo parduotuve pasaulyje

Šiais metais IKEA parduotuvė Vilniuje buvo pripažinta geriausia 2017 metų IKEA parduotuve pasaulyje, teigiama pranešime spaudai. Anksčiau Vilniuje esanti IKEA parduotuvė dvejus metus iš eilės buvo nominuota į geriausių IKEA parduotuvių pasaulyje penketuką.
„Ikea“ parduotuvės atidarymas
„Ikea“ parduotuvės atidarymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 IKEA Parduotuvė

Iš 413 parduotuvių visame pasaulyje 44 buvo atrinktos į finalą. Geriausiųjų penketuką sudarė IKEA parduotuvės Lisabonoje, Insbruke, Taivanyje, Toronte ir Vilniuje.

Pranešime spaudai teigiama, kad vadovai teikia paraiškas apdovanojimams, parinkdami geriausią parduotuvę savo šalyje. Nominacijose buvo pabrėžiamas konkretus indėlis, kurį parduotuvė padarė siekdama gerai įgyvendinti IKEA koncepciją ir IKEA vertybes.

„Tai buvo ypatingi augimo metai mums. Aš dirbu su fantastiškais žmonėmis, pilnais aistros ir įkvėpimo, linksmoje aplinkoje. Norime padėkoti visiems mūsų darbuotojams ir klientams, kurių dėka mes pasiekėme šias aukštumas! Mums garbė iškelti Lietuvos vėliavą tarptautinėje IKEA pasaulio arenoje“ – pranešime spaudai cituojamas Kaan Salli, IKEA Lietuva vadovas.

Šių metų apdovanojimo pagrindinis tikslas buvo įvertinti geriausius verslo rezultatus pasaulyje pasiekusias IKEA parduotuves ir dalintis šiomis patirtimis su visomis IKEA parduotuvėmis. Vilniaus IKEA parduotuvei šis apdovanojimas buvo suteiktas už pastangas pažinti klientų norus ir poreikius, būti artimesniems, pasiūlyti geriausius, kiekvienam būstui prieinamus sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius