Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 06 /20:09

Vilniaus kogeneracinėje jėgainėje – gedimas: kilo chaosas, nebuvo priimamos šiukšlės deginti

Prie Vilniaus Gariūnų turgavietės esančio sąvartyno keletą dienų buvo nutįsusios eilės, nebuvo priimamos šiukšlės deginti. Taip nutiko dėl gedimo Vilniaus kogeneracinėje jėgainėje.
Vilniaus kogeneracinė jėgainė
Vilniaus kogeneracinė jėgainė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min paskambinęs vyras informavo, kad nuo pirmadienio čia nusidriekė ilgos vairuotojų eilės, jiems teko laukti ir po keturias valandas.

Pasak vyro, nebuvo priimamos šiukšlės deginimui, jos esą verčiamos tiesiog įmonės teritorijoje. Paprastai, anot jo, tokio chaoso čia nebūna.

Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centro direktorius Tomas Vaitkevičius 15min patvirtino, kad nuo 27 d. išties būta sunkumų, mat įvyko gedimas Vilniaus kogeneracinėje jėgainėje.

„Nuo šiandien, antradienio, pamažu jau priimamos šiukšlės deginimui. Panašių gedimų pasitaiko. Kartais sustojimai planiniai, kartais – ne, tuomet patiriame sunkumų“, – komentavo T.Vaitkevičius.

Vilniaus kogeneracinėje jėgainės atstovų komentare taip pat teigiama, kad dėl techninio sutrikimo atliekų bloke, Vilniaus kogeneracinė jėgainė nepriėmė atliekų. Anot 15min pateikto komentaro, šiuo metu sutrikimas pašalintas, atliekos priimamos, o eilių nėra.

T.Vaitkevičius paklaustas apie nutįsusias eiles jis tvirtino, kad vairuotojai paprastai informuojami žinutėmis, jog srautai yra didesni.

„Kaip į prekybos centrą važiuojant vakarais būna dideli srautai, taip ir čia – neverta piktintis, kai žinai, kur važiuoji“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius