-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus metrologijos centras“ keičia pavadinimą, sieks trigubinti apyvartą

„Vilniaus metrologijos centras“, seniausia Lietuvoje metrologijos įmonė, teikianti aukštos kokybės teisinės, mokslinės ir industrinės metrologijos paslaugas, keičia pavadinimą ir nuo sausio 4 d. vadinsis „Nordic Metrology Science“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Vilniaus metrologijos centras“
„Vilniaus metrologijos centras“ / „Vilniaus metrologijos centro“ nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Naujasis „Nordic Metrology Science“ pavadinimas simbolizuoja tarptautiškumą, aukščiausią paslaugų kokybę, šiuolaikišką požiūrį į metrologijos paslaugas bei tvarumu paremtą verslo valdymo modelį“, – rašoma pranešime.

Rugsėjo mėnesį „Nordic Metrology Science“, kuris tuo metu dar vadinosi „Vilniaus metrologijos centru“, valdymą perėmė tarptautinė farmacijos grupė UAB „Pharmasanta Group“. Naujieji savininkai įsipareigoja tęsti metrologijos įmonės veiklą, planuoja trigubinti apyvartą ir plėstis į tarptautines rinkas.

Anot laikinai centro generalinės direktorės pareigas einančios Evelinos Šimanskienės, naujieji centro valdytojai yra pasiryžę sumoderninti centro veiklą, pritaikyti gerąsias grupės verslo valdymo praktikas, bei išplėsti veiklos apimtis.

„Nordic Metrology Science“ atstovė teigia, kad nepaisant planuojamų pokyčių, teikiamų paslaugų kokybė ir toliau išliks neginčijamu tolimesnės veiklos prioritetu. „Tikime, kad puiki mūsų teikiamų paslaugų kokybė, patikimumas bei aukšta komandos kompetencija yra pagrindiniai veiksniai išlaikantys esamus bei pritraukiantys naujus klientus. Dabar, kartu su naujaisiais valdytojais, siekiame ir toliau plėsti siūlomų paslaugų spektrą ir didesnį dėmesį skirti potencialiems klientams užsienio rinkose, kurių poreikius, dėka „Pharmasanta Group“, dabar suprantame dar geriau“, – tvirtina E.Šimanskienė.

Laikinoji centro direktorė teigia, kad įmonės planuose didesnis dėmesys skiriamas ir tvarumui bei komandos kompetencijų kėlimui.

„Tvarios veiklos praktikos mums nėra naujiena, tačiau manome, kad galime daryti dar daugiau, kad užtikrintume savo veiklos tvarumą. Net ir pats mūsų veiklos pobūdis mažina bereikalingą vartojimą, nes teisingai prižiūrimos matavimo priemonės veikia ilgiau, juos reikia rečiau keisti. Siekiame, kad mūsų vykdoma veikla būtų ne tik ekologiška, bet ir socialiai atsakinga. Dar didesnį dėmesį nei iki šiol skirsime komandos kompetencijų kėlimui, investuosime į jų tobulėjimą. Tikime, kad tai leis ir toliau užtikrinti mūsų aukščiausios kokybės paslaugas.“

Ji priduria, kad naujų valdytojų inicijuoti pokyčiai, įskaitant ir įvaizdžio pokytį, tėra vienas iš daugelio ambicingų planų, kuriuos įgyvendina kartu su naujaisiais „Nordic Metrology Science“ valdytojais. „Matome didelį potencialą plėsti savo apimtis ir žengti į naujas rinkas. Artimiausiuose planuose – Baltijos regionas ir Vakarų Europa, vėliau mąstome apie plėtrą ir kitose šalyse. Esame tikri, kad su „Pharmasanta Group“ pagalba galėsime efektyvinti veiklos rezultatus, vykdyti tikslingą geografinę plėtrą ir užsitikrinti lyderio pozicijas tarptautinėje metrologijos rinkoje“, – teigia E.Šimanskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius