Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus šilumos tinklų technikos direktoriumi tapo iš ESO išėjęs Jevgenijus Sakovičius

Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) praneša, kad nuo ketvirtadienio technikos direktoriaus darbą pradėjo Jevgenijus Sakovičius, iki šiol ėjęs AB „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) Elektros tinklo eksploatavimo departamento direktoriaus pareigas. VŠT technikos vadovu tapęs J.Sakovičius pakeitė šias pareigas ėjusį Povilą Valatką, kuris nuo lapkričio pabaigos apsisprendė dirbti ir gyventi Kaune.
Jevgenijus Sakovičius
Jevgenijus Sakovičius / Asmeninio archyvo nuotr.

„Energetikos sektorius mane visuomet domino technologinio progreso ir profesinio tobulėjimo galimybėmis. Šilumos tiekimas yra viena iš tų sričių, kurioje sieksiu ne tik įgyti naujų kompetencijų, bet ir pritaikyti jau sukauptą patirtį ir kurti pridėtinę vertė įmonei bei jos klientams. Manau, kad su bendradarbiaujančia ir tikslų siekiančia komanda galime tapti viena efektyviausiai šilumą gaminančių ir tiekiančių įmonių Lietuvoje“, – sako naujasis VŠT technikos direktorius Jevgenijus Sakovičius.

Kauno technologijos universitete elektros inžinerijos magistro laipsnį įgijęs J.Sakovičius yra sukaupęs apie 20 metų darbo patirtį įvairiose elektros tinklų įmonėse. J.Sakovičiaus vadybos pagrindus sudaro pastarųjų 15 metų vadovavimo patirtis įvairaus lygmens ir dydžio padaliniams: AB LESTO jis vadovavo Dispečerinio valdymo departamento Tinklo valdymo skyriui, Tinklo plėtros departamento Investicijų planavimo ir kontrolės skyriui, Utenos regiono tinklo valdymo, AB ESO Vilniaus regiono tinklų eksploatavimo departamentams. Nuo šiol J.Sakovičius vadovaus trims VŠT departamentams – Gamybos, Perdavimo tinklo, Remonto ir plėtros.

Pasak VŠT gen. direktoriaus Manto Buroko, technikos direktorius yra viena svarbiausių pareigybių bendrovės aukščiausiojo lygmens vadovų komandoje. „Šios pareigos apima šilumos gamybos, perdavimo tinklo, jo remonto ir plėtros padalinių valdymą. Esu tikras, kad solidi Jevgenijaus Sakovičiaus patirtis ir brandžios žinios energetikos sektoriuje bus labai vertingos įgyvendinant reikšmingus investicinius projektus ir didinant tinklo veiklos efektyvumą“, – sako Mantas Burokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius