Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus vandentiekio vamzdžiai sidabru netviskės, tačiau sidabringo vandens – bus

Žinia, kad Vilniuje pradėti tiesti sidabriniai vandentiekio vamzdžiai tebuvo balandžio 1-osios pokštas. Tačiau Baltijos šalyse ypač populiarus vanduo „VichyClassique“ nuo šiol tikrai bus sidabringas – jis prisodrinamas sidabru, naudojant unikalią jonizavimo technologiją.
„VichyClassique“
„VichyClassique“ / „Vichy“ nuotr.

Ypatingą sidabro poveikį žinojo dar senovės egiptiečiai, kurie naudojo sidabrinius indus kaip valymo priemones ir juose laikė vyną, vandenį, actą. Būtent iš šio metalo Rytuose buvo gaminamos akupunktūrinės adatos. Mūsų senoliai į vandens šulinius įdėdavo sidabro monetų, o iki I Pasaulinio karo sidabras medikų buvo naudojamas kaip natūralus antibiotikas vietoj penicilino.

Iš tikrųjų antibakterinis vandens išvalymo metodas pagal modernią „iON-S“ technologiją mažai skiriasi nuo žmonijos išbandyto senovėje. Johanesburgo universiteto mokslininkų pateiktame straipsnyje teigiama, kad sidabro jonų dėka yra išreguliuojamas bakterijos ląstelės pralaidumas, paveikiama bakterijos ląstelės membrana ir dėl šios priežasties ji nebegali pasisavinti gyvybiškai svarbių maisto medžiagų, taigi bakterijos yra sunaikinamos.

„Įvertinom daugybę naujausių technologijų ir pasirinkom tą, kuri iš tiesų gerina vandens kokybę. Todėl įdiegėme modernią Švedijos įmonės „iOWA“ pagal „iON-S”  technologiją pagamintą vandens jonizavimo sistemą. Ji taikoma visų rūšių „VichyClassique“ vandeniui – gazuotam, negazuotam ir praturtintam skoniais.“, – pasakoja įmonės „Švyturys-Utenos alus“ Kokybės užtikrinimo skyriaus vadovė Jolanta Strockienė

Nuo šiol „VichyClassique“ vanduo gaminamas ta pačia technologija, kuri naudojama ir buitiniuose vandens jonizatoriuose, kainuojančiuose virš kelių šimtų litų. Specialios jonizavimo sistemos dėka vanduo prisodrinamas sidabru.

Pagal naujausią technologiją „iON-s“sistema automatiškai dozuoja sidabro jonų gamybą, todėl yra veiksminga, saugi ir ekologiška. Antibakterinėmis savybėmis pasižymintys sidabro jonai vandenį ilgiau išlaiko tyrą ir šviežią. Tačiau skonio ir kvapo jonizavimo sistema nekeičia.  

Tuo įsitikinti galės kiekvienas, nes nuo antradienio „Vichyclassique“ kviečia visą savaitę nemokamai vaišintis sidabringu gazuotu arba  negazuotu vandeniu „Charliepizza“,  „Katpėdėlės“, „Carskojeselo“ ir  „La Crepe“ restoranuose, užsisakant dienos pietus.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius