Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus vandenyse“ – keturi nauji valdybos nariai

Didžiausios Lietuvoje vandentiekio bendrovės „Vilniaus vandenys“ stebėtojų tarybos posėdyje išrinkti keturi nauji valdybos nariai. Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad prie valdybos prisijungė bendrovių „Adwisery“ ir „Pupt“ verslo partneris Andrius Griškevičius, UAB „Verslo konsultacijų spektras“ direktorius Dangirutis Janušas, advokatas Edgaras Dereškevičius ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Miškinis.
„Vilniaus vandenys“
„Vilniaus vandenys“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Išrinkus naujus narius, iš valdybos buvo atšaukti laikinai pareigas ėję Edvardas Varoneckas ir Povilas Poderskis. „Vilniaus vandenų“ valdybą sudaro iš viso 7 nariai (įskaitant valdybos pirmininką). Juos stebėtojų taryba renka 4 metų kadencijai.

Informacinių technologijų, verslo, teisės ir savivaldos srityse sukaupta naujų valdybos narių patirtis, tikimasi, prisidės prie bendrų valdybos kompetencijų ir padės užtikrinti, kad „Vilniaus vandenys“ tęstų pradėtus darbus ir projektus, įgyvendintų naujus ambicingus sumanymus, užtikrintų skaidrią, efektyvią ir pelningą veiklą.

Andrius Griškevičius yra sukaupęs 10 metų patirtį vadovaujant ir tobulinant veiklą tiek užsienio, tiek lietuviško kapitalo įmonėse. A.Griškevičius buvo UAB „EMAS“ ir „Paslaugos TAU“ (AB „Orlen Lietuva“ grupė) generaliniu direktoriumi, dirbo „Lietuvos avialinijose“, „Agentūroje ASAi“, „Finastos“ ir Bitės“ grupių įmonėse.

Dangirutis Janušas konsultuoja finansų ir verslo valdymo, investicinės bankininkystės klausimais, yra NASDAQ Baltijos First North sertifikuotas patarėjas. D.Janušas turi ilgametę darbo valdybose patirtį. Šiuo metu jis yra dar dviejų bendrovių – „Toksikos“ ir „Oro navigacijos“ – nepriklausomas valdybos narys.

Teisės mokslų daktaras Edgaras Dereškevičius šiuo metu teikia advokato paslaugas, yra Lietuvos advokatūros Valstybės garantuojamos teisinės pagalbos komiteto pirmininkas. Jis atstovauja ir gina klientų interesus baudžiamosiose bei civilinėse bylose, turi patirtį teikiant teisinę pagalbą prieglobsčio prašytojams.

Gediminas Miškinis šiuo metu yra Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas. G.Miškinis yra dirbęs Vilniaus universiteto ir LR Ūkio ministerijos kancleriu, patirtį valstybės valdyme kaupė eidamas Ūkio viceministro, kitas atsakingas pareigas buvusioje Ekonomikos ministerijoje.

Bendrovės valdybą sudaro septyni nariai.

„Vilniaus vandenų“ valdybos sudėtis keitėsi po to, kai pernai valdybos pirmininkas Darius Nedzinskas, nepriklausomi valdybos nariai Arūnas Bivainis ir Juozas Buitkus bei įmonės generalinis direktorius Aidas Ignatavičius įteikė prašymus dėl atsistatydinimo iš pareigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius