Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilnius Coding School“ įsigijo 100 proc. „Baltijos kompiuterių akademijos” (BAK) akcijų

Tarptautinė programavimo mokykla „Vilnius Coding School“ įsigijo 100 proc. UAB „Baltijos kompiuterių akademija“ (BKA) akcijų ir tapo įmonės valdytoja, rašoma „Vilnius Coding School“ pranešime žiniasklaidai.
„Vilnius Coding School“ įsigijo 100 proc. „Baltijos kompiuterių akademijos” (BAK) akcijų
„Vilnius Coding School“ įsigijo 100 proc. „Baltijos kompiuterių akademijos” (BAK) akcijų / Bendrovės nuotr.
Temos: 1 Akcijos

BKA yra IT profesionalų ugdymo ir sertifikavimo akademija, kurioje vykdomi IT vadybos ir technologijų profesionalų mokymai, teikiamos tarptautiniu mastu pripažintos kvalifikacijos, daugiau nei 20 metų įgyvendinami IT švietimo projektai.

„Paslaugų plėtrą nuolat vykdome tiek Lietuvoje, tiek už šalies ribų, – sako „Vilnius Coding School“ mokyklos, valdančios programavimo mokyklas Lietuvoje, Latvijoje, Čekijoje ir Airijoje, įkūrėja ir vadovė Julija Rimšelė. – Įsigiję BKA, turėsime galimybę tiek praplėsti mokymų krepšelį, tiek pasiūlyti visiškai unikalių krepšelį IT profesionalams. Taip pat nuo šiol turėsime teisę išduoti tarptautinius IT sertifikatus, kurių poreikis ir vertė rinkoje nuolat auga.“

J.Rimšelė pabrėžia, kad ši plėtra suteiks dar daugiau galimybių mokyklai dalyvauti sudėtinguose projektuose, didinti konkurenciją rinkoje ir stiprinti veiklas užsienio rinkose.

„BKA veiklos pobūdis nesikeis ir visos investicijos bus skiriamos tik jai efektyvinti, siekiant užtikrinti kuo kokybiškesnes paslaugas klientams. IT evoliucionuoja žaibiškai, o žmonės atitinkamai ir toliau siekia persikvalifikuoti, kelti savo kompetencijas ir jas nuolat tobulinti. Tiek individualiai, tiek įmonių darbuotojų“, – sako J.Rimšelė.

„Skaitmeninė transformacija – pačiame įkarštyje, technologijos sparčiai keičiasi, rinka globalėja, konkurencija jau praradusi teritorines ribas, tarptautiniai projektai reikalauja išmanyti geriausias pasaulines IT valdymo metodikas ir naujausias technologijas. O kiekviena bendrovė daugiau ar mažiau šiandien yra IT bendrovė, todėl IT įgūdžius ugdyti svarbu ne tik technologijų įmonėms“, – sako BKA vadovė Laura Vaišnorė.

„Planuojame įmonėje suformuoti naują vadovų komandą, vykdyti plėtrą tiek teritoriniu, tiek mokymo turinio atžvilgiu, atnaujinti mokymų programas ir pasiūlyti visai naujas mokymo bei sertifikavimo galimybes. Siekiame, kad Lietuvos įmonės gebėtų sparčiau augti ir sėkmingai konkuruoti pasaulinėje rinkoje“, – teigia L.Vaišnorė.

Tarptautinės technologijų karjeros mokyklos suaugusiesiems „Vilnius Coding School“ tinklą sudaro padaliniai Lietuvoje, Latvijoje, Airijoje, Čekijoje, iš viso valdomos 5 programavimo mokyklos. Mokykla vykdo skaitmeninę švietimo transformaciją (EdTech), sprendžia ateities darbo rinkos įdarbinimo iššūkius, plėtodama perkvalifikavimo į IT sritį mokymų programas ir lokalaus įdarbinimo projektus savo įkurtame Karjeros centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius