Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Visa“ savo biuruose laukia buvusių olimpiečių

Mokėjimo sistema „Visa“ savo darbuotojų gretas nori papildyti olimpiečiais. Bendrovė, neseniai pradėjusi siūlyti karjerą bakalauro laipsnį turintiems buvusiems olimpiniams atletams, pastaruosius kviečia dirbti įmonės biure netoli San Francisko, rašo cnn.com.
„Visa“ mokėjimo kortelės
„Visa“ mokėjimo kortelės / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Visa“ darbo skelbimai galioja tiems atletams, kurie olimpinėse arba parolimpinėse žaidynėse bent kartą dalyvavo per pastaruosius šešerius metus, kitaip tariant, Londono ir Rio de Žaneiro vasaros olimpinėse žaidynėse bei Vankuverio ir Sočio žiemos olimpiadose.

Skelbiama, kad atrinkti kandidatai keisis darbais skirtinguose įmonės departamentuose. „Visa“, esantis oficialiu olimpiniu žaidynių rėmėju, nepranešė, kiek iš viso darbo vietų yra paruošta buvusiems olimpiečiams.

„Olimpiniai atletai turi didžiulį potencialą tapti būsimais verslo lyderiais – jie pasišventę, sunkiai dirbantys, aukšto lygio profesionalai ir puikūs pavyzdžiai“, – sakė „Visa“ atstovė Kate Johnson.

Pati K.Johnson yra olimpinio sidabro medalio laimėtoja. Jį mergina iškovojo 2004 m. Atėnuose vykusiose vasaros olimpinėse žaidynėse, moterų irklavimo aštuonvietėje valtyje rungtyje.

„Kuomet mąstau apie vertybes ir savybes, kurias aš įgijau kaip olimpinė atletė, suprantu, kad jomis remiuosi dirbdama čia, „Visa“ įmonėje“, – kalbėjo K.Johsnon.

Įvairūs tyrimai parodė, kad dažnai buvę sportininkai susiduria su sunkumais, norėdami persiorientuoti į kitą veiklos sritį. Be to, vos kelių garsių sporto šakų atstovai, itin pasižymėję savo karjeroje, gali tikėtis išgyventi iš turimų santaupų ir paramos net ir išėję į pensiją.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius