Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos „FlixBus“ įsteigė įmonę Lietuvoje

„FlixBus“ prekės ženklą naudojanti Vokietijos tarptautinio keleivių pervežimo autobusais bendrovė įsteigė įmonę Lietuvoje. Registrų centro duomenimis, „FlixBus Lithuania“ įregistruota rugpjūčio 7 dieną, jos vienintelė akcininkė – „FlixMobility“. Įmonei vadovauja Michailas Lemanas.
Vokietija
Vokietija / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Vokietija Vežėjai

„FlixBus“ liepą paskelbė žengianti į trijų Baltijos valstybių rinką ir suplanavo penkis maršrutus: Ryga-Varšuva, Kaunas-Varšuva, Ryga-Kaunas-Lomža-Varšuva, Talinas-Ryga-Varšuva bei Vilnius-Varšuva-Berlynas. Lietuvoje šie maršrutai taip pat eis per Panevėžį, Druskininkus, Marijampolę ir Šiaulius.

Liepos pabaigoje bendrovė pranešė atidaranti maršrutą tarp Vilniaus ir Kijevo.

„FlixBus“ bendradarbiauja su vietos vežėjais, nes ji neturi autobusų ir nesamdo vairuotojų – savo partnere šiame maršrute ji pasirinko Lietuvos bendrovę „Olego transportas“, veikiančią prekės ženklu „Ollex“.

„FlixBus“ paprastai yra atsakinga už autobusų tvarkaraščius, bilietų pardavimus, klientų aptarnavimą, rinkodarą ir techninius klausimus. Bendrovės vadovai sako, kad jai atitenka 25-30 proc. pajamų už bilietus, likusią dalį pasiima vietinis partneris.

29 Europos valstybėse veikianti „FlixBus“ aptarnauja apie 2,5 tūkst. autobusų linijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius