Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vokietijos ūkio apdovanojimus 2016“ laimėjo „Ruptela“

Įmonė „Ruptela UAB“ laimėjo „Vokietijos ūkio apdovanojimus 2016“ Lietuvoje. Prizas buvo įteiktas ketvirtadienį, 2016 m. birželio 9 d. Vilniuje.
Vokietijos ūkio apdovanojimai 2016
Vokietijos ūkio apdovanojimai 2016 / Mindaugo Mikulėno nuotr.
Temos: 1 Ruptela, UAB

2007 m. įkurta įmonė kuria telematinius sprendimus transporto valdymui. Įmonė savo darbuotojams organizuoja seminarus ir mokymus.

Konkursą „Vokietijos ūkio apdovanojimai“ organizuoja Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje (AHK). „Mūsų darbuotojai – raktas į sėkmę“ – tokia šių metų apdovanojimų, teikiamų jau vienuoliktąjį kartą, nominacija.

„Konkurso kandidatai atsiuntė mums labai įvairias ir įdomias personalo valdymo koncepcijas“, – pranešime spaudai cituojamas dr. Kęstutis Bagdonavičius, AHK Lietuvos regiono valdybos viceprezidentas.

Mindaugo Mikulėno nuotr./Vokietijos ūkio apdovanojimai 2016
Mindaugo Mikulėno nuotr./Vokietijos ūkio apdovanojimai 2016

„Tai rodo, kad įmonės vis labiau rūpinasi savo darbuotojais. Nugalėtojo atranka mums nebuvo lengva. Galų gale iš šešių finalistų mus labiausiai įtikino „Ruptela“ su savo darbuotojus skatinančia įmonės filosofija. „Ruptela“ labai vertina gerą kolektyvo mikroklimatą ir kiekvieną darbuotoją atskirai. Tai aiškiai matėsi mums lankantis įmonėje“, – sako dr. Bagdonavičius.

„Ruptela“ rūpinasi 150-ies darbuotojų profesiniu tobulėjimu ir asmeniniu augimu: remia jų dalyvavimą seminaruose ir kvalifikacijos kėlimo kursuose, rašoma pranešime. Skyrių ir grupių vadovai mokomi vietoje. Studentai aktyviai kviečiami įmonėje atlikti praktiką. „Ruptelos“ įmonės kultūra siekia tarpusavio bendrumo, tiek švenčiant įmonės sėkmę, gimtadienius ar šventes. Tai atsispindi ir patalpose, skirtose poilsiui, žaidimams, sportui, vaikams ir maldoms, kuriomis darbuotojai gali laisvai naudotis.

Mindaugo Mikulėno nuotr./Vokietijos ūkio apdovanojimai 2016
Mindaugo Mikulėno nuotr./Vokietijos ūkio apdovanojimai 2016

Šių metų nominacija – „Mūsų darbuotojai – raktas į sėkmę“, todėl Vokietijos prekybos rūmai pagerbė geriausius Lietuvos įmonių pavyzdžius, kurie kūrybingai moko ir skatina savo dabartinius bei būsimus darbuotojus. Vertinimo komisiją sudarė verslo ir politikos atstovai iš Vokietijos ir Lietuvos.

Apdovanojimą, kurio vertė 5 000 eurų, iškilmingo renginio viešbutyje Vilnius Grand Resort metu įteikė Vokietijos ambasadorė ir renginio globėja Jutta Schmitz. Atvirą balsavimą internetu laimėjo įmonė-finalininkė „BTT Group“ UAB. Ji buvo apdovanota specialiu 4.000 eurų vertės „Žinių radijo“ prizu.

Nugalėtojas ir kiti penki finalistai gauna nemokamą vienerių metų narystę AHK tinkle, kuris šiuo metu vienija 430 narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius