Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

VŠT departamento vadovas – buvęs viceministras P.Martinkus

Naujam Vilniaus savivaldybės valdomos įmonės Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) Strategijos ir vystymo departamentui vadovauja buvęs susisiekimo viceministras Paulius Martinkus, pranešė bendrovė.
Paulius Martinkus
Paulius Martinkus / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Departamentas atsakingas už Strategijos ir veiklos efektyvumo, IT ir telekomunikacijų bei Projektų valdymo padalinių veiklą.

„Pauliaus Martinkaus kompetencijos, jo didžiulė patirtis kuriant įmonių strategijas ir diegiant gerosios valdysenos praktikas neabejotinai padės mūsų bendrovei greičiau judėti naujos kokybės ir perspektyvų linkme“, – pranešime sako VŠT generalinis direktorius Gerimantas Bakanas.

P.Martinkus dirbo 13-kos įmonių valdybose, buvo Bendrovių valdysenos instituto Baltijos šalyse prezidentas, vadovavo Valstybės valdomų įmonių valdymo koordinavimo centrui.

Susisiekimo ministerijoje jis buvo atsakingas už kelių, aviacijos, geležinkelių ir vandens departamentų bei turto valdymo padalinių veiklą, gerosios valdysenos praktikų diegimą įmonėse, organizacijų pertvarkymo proceso valdymą.

G.Bakanas VŠT vadovu tapo šiemet rugpjūtį. Iki 2017 metų lapkričio jis buvo valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius