Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Zarasuose atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė

Trečiadienį (gegužės 15 d.) po renovacijos duris atvėrė moderni prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Zarasuose, adresu S.Dariaus ir S.Girėno g. 29. Į šios 1 širdelės formato parduotuvės atnaujinimą dėl didesnio patogumo pirkėjams buvo investuota beveik 0,5 mln. eurų.
„IKI“ Zarasuose
„IKI“ Zarasuose / Bendrovės nuotr.

„Nuolat rūpinamės, kad greitai ir sklandžiai apsipirkti pirkėjai galėtų visoje šalyje, todėl intensyviai tęsiame „Iki“ parduotuvių plėtrą ir rekonstrukcijas. Parduotuvė Zarasuose jau yra pamėgta tiek vietos gyventojų, tiek šį ežerų kraštą lankančių keliautojų, tad investavome į jos atnaujinimą“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Moderni „Iki“ parduotuvė atnaujinta pagal naujausius įmonės standartus ir naująją koncepciją.

Bendrovės nuotr./„IKI“ Zarasuose
Bendrovės nuotr./„IKI“ Zarasuose

Pagal dydį ir pasiūlą parduotuvei Zarasuose suteikta 1 širdelė. Beveik 260 kv. m ploto erdvėje lauks kruopščiai atrinktas iki 9 tūkst. prekių asortimentas. Tai „Iki“ pirkėjams leis greitai ir patogiai papildyti namų atsargas ar pasirūpinti pirkiniais visai savaitei.

Šviežumą vertinančių gyventojų lauks įvairūs vaisiai ir daržovės, bent tris kartus per dieną kepami švieži duonos gaminiai ir bandelės.

Greitesniam apsipirkimui naujoje parduotuvėje įrengtos 3 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, veiks ir įprastų. „IKI – Zarasai – Dariaus ir Girėno“ pirkėjams atvira pirmadieniais–šeštadieniais nuo 8 iki 21 val., sekmadieniais – nuo 9 iki 19 val.

Įrengiant parduotuvę buvo įdiegti ir energiją taupantys sprendimai – LED apšvietimas bei tvaresnė šaldymo įranga. Prekybos tinklo duomenimis, LED apšvietimas, palyginus su įprastu, sutaupo 40–50 proc. jam skiriamų elektros sąnaudų. Įdiegus ir išmanią pastato valdymo sistemą, sutaupoma dar nuo 15 iki 20 proc. energijos apšvietimui. O modernesnė ir tvaresnė šaldymo įranga leidžia suvartoti perpus mažiau energijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius