„Žemaitijos pienas“ pradėjo elektroninę prekybą

Viena didžiausių šalyje pieno perdirbimo bendrovių „Žemaitijos pienas“, siekdama užtikrinti saugų gyventojų aprūpinimą maisto produktais, pradėjo elektroninę prekybą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Pienas
Pienas / 123rf.com nuotr.

Pasak „Žemaitijos pieno“ rinkodaros vadovės Jolitos Gedgaudienės, internetinėje parduotuvėje įsigytas prekes galima gauti tiesiai į namus, arba saugiai atsiimti jas bendrovės filialuose.

„Galimybė pirkti internetu prisidės skatinant gyventojus laikytis karantino, būti saugiems ir išlikti sveikiems, neatsisakant savo pamėgtų produktų“, – teigia J.Gedgaudienė.

Pirkėjai „Žemaitijos pieno“ elektroninėje parduotuvėje gali įsigyti ne tik visų rūšių pieno produktų, bet ir nealkoholinių gėrimų – mineralinio vandens, vaisvandenių ar giros.

„Nors žmonės dėl karantino vengia išeiti į maisto prekių parduotuves, tačiau subalansuotos, sveikesnės mitybos poreikis niekur nedingo. Netgi priešingai – stebime padidėjusį domėjimąsi mūsų ekologiškais „Dobilo“ linijos pieno produktais, kuriuos labai pamėgo tiek sveikesnės mitybos puoselėtojai, tiek šeimos, auginančios mažus vaikus“, – sako „Žemaitijos pieno“ rinkodaros vadovė.

Šiuo metu prekės į namus pristatomos Vilniuje, Klaipėdoje ir Telšiuose. Šių miestų ir Kauno, Šiaulių, Panevėžio gyventojai taip pat gali internetu nusipirktus produktus nemokamai bei saugiai atsiimti tam skirtose vietose bendrovės filialuose, be kontakto su darbuotojais. Artimiausiu metu tokios galimybės bus pasiūlytos ir kitose šalies vietovėse.

Minimali prekių užsakymo vertė – 20 eurų, o užsakymo sumai esant 30 eurų ir daugiau, jos bus pristatomos nemokamai.

Internetu įsigyti pieno produktai ir gaivieji gėrimai pirkėjų namus pasieks ne per kurjerių tarnybas – prekių pristatymą užtikrins paties „Žemaitijos pieno“ logistikos padalinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius