Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žemės ūkio ir maisto inovacijų dirbtuvėms „ART21“ vadovaus L.Usvaltienė

Didžiausios Baltijos šalyse agro ir maisto inovacijų dirbtuvės „ART21“, neseniai paskelbusios apie tiksliosios žemdirbystės mažmeninio verslo „AgroSmart ūkiams 2.1.“ pardavimą „Agrokoncernui“ ir dar didesnį kompanijos fokusą į technologijų kūrimą ir vystymą, pranešė, kad įmonės direktorės pareigas perima ilgametė jos darbuotoja Lina Usvaltienė, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Lina Usvaltienė
Lina Usvaltienė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

Iki šiol įmonei penkiolika metų vadovavo jos įkūrėjas Augustas Alešiūnas. Per šį laikotarpį kompanija užaugo nuo tiksliosios žemdirbystės programinės įrangos kūrėjos iki daugiau nei 20 pažangių technologijų, naudojamų Europos, Vidurio Rytų, Pietryčių Azijoje ir Afrikos regionuose, savo portfelyje turinčių inovacijų dirbtuvių. Taip pat nuo 3 iki beveik 100 darbuotojų visoje įmonių grupėje vienijančio darbdavio. Iš direktoriaus pareigų pasitraukęs Augustas Alešiūnas nuo šiol visą savo dėmesį skirs strateginės plėtros vystymui įvairiose rinkose ir investavimui.

„Lina Usvaltienė yra aukščiausios klasės profesionalė, o jos karjera įmonėje įkūnija „ART21“ vertybes, kurios yra mūsų pamatas nuo pirmos įkūrimo dienos. Didžiuojamės, jog mūsų įmonė yra gerosios praktikos pavyzdys įgyvendinant karjeros augimą kompanijos viduje. Mes pasitikime savo personalu, auginamės lyderius viduje ir plečiantis veiklai suteikiame jiems galimybę mus vesti į priekį“, – sakė nuo kasdienio tiesioginio įmonės valdymo pasitraukiantis jos savininkas Augustas Alešiūnas.

„ART21“ vairą perėmusi Lina Usvaltienė teigė, jog artimiausi jos darbai yra įmonės tolimesnio augimo užtikrinimas bei naujų ir esamų technologinių sprendimų, įgalinančių trumpąsias maisto tiekimo grandines, didinančių darbo efektyvumą, gamtos tausojimą ir tvarumą kūrimas bei vystymas.

Tarp prioritetinių darbų naujoji direktorė įvardija ir agromaisto inovacijų dirbtuvių prisiimto įsipareigojimo pasibaigus karui Ukrainoje prisidėti prie brutalią agresiją patyrusios šalies atstatymo neatlygintinai diegiant savo technologijas strateginiuose agromaisto sektoriui objektuose įgyvendinimą. Taip pat startuolių paramą ir Lietuvos kaip agromaisto technologijų šalies įvaizdžio kūrimą bei stiprinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius