-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinės bendrovės aktyviausiai perima naują biurų patalpų plotą Lietuvoje

Ekspertai skaičiuoja, kad naują biurų patalpų plotą Lietuvoje aktyviausiai perima tarptautinės bendrovės, informuoja „Verslo žinios“.
Biurų pastatas Grand Office
Biurų pastatas „Grand Office“
Temos: 1 Newsec, UAB

„Investuok Lietuva“ duomenimis, per pastarąjį pusmetį naujai atėję ar plėtrą planuojantys investuotojai į paslaugų centrus turėtų įdarbinti apie 1 215 darbuotojų per artimiausius kelerius metus. Iš jų 1 135 darbo vietų bus sukurta Vilniuje, o jiems prireiks naujų biuro patalpų.

Nekilnojamojo turto agentūra „Newsec“ skaičiuoja, kad dar šiemet verslo biurų klientams bus pasiūlyta beveik 20 tūkst. kv metrų naujo ploto, o iki 2016 metais – 88 tūkst. kv metrų – iki 2015-ųjų pabaigos Vilniuje planuojama pastatyti bent 8 verslo centrus, o bendras jų naudingas plotas bus didesnis nei visų, pastatytų nuo 2009 metais, o vien per šiuos metus duris nuomininkams atvėrė ir dar atvers „Grand Office“ Viršuliškėse, trečiasis „Baltic Hearts“ pastatas Ukmergės gatvėje ir kompanijos „Atea“ biuras Pilaitėje – iš viso 19,87 tūkst. kv metrų ploto patalpų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius