-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 06 /18:41

Dalis Vilniaus Šeškinės gyventojų trečiadienį buvo likę be šildymo ir karšto vandens

Dalis Šeškinės rajono gyventojų liko be šildymo ir karšto vandens, 15min pranešė Ukmergės gatvėje Šeškinėje gyvenantis Matas. Jis tvirtina kol kas susisiekęs tik su UAB „Grinda“ avarine tarnyba, kurioje jam pasakyta, kad įvyko gedimas boilerinėje. „Vilniaus energijos“ atstovo Nerijaus Mikalajūno teigimu, gedimas apie 18.30 val. jau buvo sutvarkytas.
Radiatorius
Radiatorius

„Dalis Šeškinės rajono gyventojų liko be šildymo ir karšto vandens, nes įvyko gedimas boilerinėje, taip mums pranešė UAB „Grinda“ avarinė tarnyba. Su „Vilniaus energija“ susisiekti nepavyko, nes jokių kontaktų paprastam žmogui nenurodyta, net nežinoma ar šiandien pajusime šaltuką namuose, ar toliau suksis nesustabdomas šilumos skaitiklis“, – sakė vilnietis Matas.

Matas gyvena Šeškinėje, Ukmergės gatvės 212 name. Jo teigimu, ir daugiau namų šiame rajone liko be šildymo, nors už lango spaudžia šaltukas.

„Žmona namuose buvo visą dieną, tai pastebėjo, kad popiet ėmė vėsti gyvatukas vonioje. Šiuo metu radiatoriai dar visiškai neatšalo, bet jau drugni, – apie 18 val. sakė Matas. – Jau po truputį šąla, laiko klausimas, kada iš viso atšals.“

Iš viso be šilumos ir karšto vandens buvo likę 25 Šeškinės daugiabučiai.

Sinoptikai žada, kad naktį temperatūra Vilniuje dar gali nukristi iki 22 laipsnių šalčio, tad gyventojams neramu. „Ypač kai namuose yra mažų vaikų“, – skundėsi Matas.

Tačiau labiausiai vyrą papiktino tai, kad informacijos „Vilniaus energijoje“ jam jokios gauti nepavyko – paskambinus trumpuoju nurodomu telefonu patariama kreiptis į namo administratorių ir tiek. Nepatenkinti gyventojai ir daugiabutį administruojančia bendrove „Šilėja“, kadangi ne darbo metu įmonei prisiskambinti nepavyksta. Nepavyko su jos atstovais po darbo valandų pasikalbėti ir 15min.

15min „Vilniaus energijos“ atstovas N.Mikalajūnas tvirtino, kad gedimas sutvarkytas per valandą nuo tada, kai apie jį buvo pranešta bendrovės dispečeriams.

„Boilerinės patalpose yra slėgio skirstymo reguliatorius, jis buvo užstrigęs. Bet jau viskas sutvarkyta, greičiau nei per valandą sutvarkėme“, – kelios minutės po 18.30 15min sakė N.Mikalajūnas.

Pirmojo gyventojų skundo „Vilniaus energijos“ dispečeriai teigia sulaukę 17.12 val. Tad radiatoriai jau turi šilti, galbūt tik šiek tiek užtruks, kol radiatoriai vėl bus tokie karšti, kokie ir turi būti spaudžiant tokiam šalčiui. „Tikrai niekas neužšals“, – patikino „Vilniaus energijos“ atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius