-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gazprom“ vadovas tvirtina, kad Ukraina ir Rusija susitarė, jog dujų klausimo Stokholmo arbitražo teisme nespręs

Ukraina ir Rusija susitarė, kad jie Stokholmo arbitražo teisme nespręs dujų klausimo, – pareiškė „Gazprom“ vadovas Aleksejus Mileris.
Dujotiekio darbuotojas
Dujotiekio darbuotojas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia naujienų agentūra „Unian“, Rusija ir Ukraina susitarė, jog nė viena šalis nesikreips į Stokholmo teismą, – patvirtino „Gazprom“ vadovas A.Mileris, duodamas interviu Rusijos televizijai.

Jis taip pat pareiškė, kad trišalio (Rusijos, Ukrainos ir Europos Sąjungos) susitikimo dėl dujų data nėra numatyta. Susitikimas esą gali įvykti iki birželio 9 d.

Primenama, kad pirmadienį Ukrainos ministras pirmininkas pareiškė, jog Kijevas „niekada“ nepirks dujų tokia kaina, kokią dabar yra nustačiusi Rusija, ir perspėjo, kad bus kreiptasi į arbitražą, jeigu nebus susitarta.

„Ukraina niekada nesutiks su beveik 500 dolerių kaina ir niekada nepirks dujų tokia kaina, – sakė A.Jaceniukas per vyriausybės posėdį. – Pirmadienį bus naujas derybų turas. Tos derybos arba baigsis sutarties pasirašymu, arba mes kelsime bylą“.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius