Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Klaipėdos nafta“ metus pradeda nauja degalų krovos sutartimi

AB „Klaipėdos nafta“ ir UAB „Neste Lietuva“, atstovaujanti Suomijos korporacijai „Neste Oil“, pasirašė sutartį, pagal kurią degalinių tinklą valdanti bendrovė importuos ir kraus degalus per „Klaipėdos nafta“ talpyklas.
„Neste Oil“
„Neste Oil“ / „Neste Oil“ nuotr.

Pirmadienį, sausio 13 d.,  į „Klaipėdos nafta“ šviesiųjų naftos produktų talpyklas buvo perkrauta šiai įmonei skirta pirmoji benzino partija, iki savaitės pabaigos bus  perkrautas ir pirmasis dyzelino krovinys, pristatytas tanklaiviu iš „Neste Oil“ naftos perdirbimo įmonės Porvo mieste, Suomijoje.

„Neste Lietuva“ per „Klaipėdos nafta“ terminalą importuotais degalais aprūpins savo degalines ir didmeninius klientus Vakarų Lietuvoje.

Sutartis tarp bendrovių sudaroma pirmą kartą. Jos trukmė – 1-eri metai.

„Džiaugiamės naujus metus pradėdami nauja sutartimi su puikiai žinomu tiek užsienio, tiek ir vietinėje rinkoje klientu. Tikimės, jog ši sutartis pateisins abiejų pusių  lūkesčius ir padės tvirtus pamatus tolimesniam bendradarbiavimui, tiekiant degalus į Lietuvos rinką“, - sakė Rokas Masiulis, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis  direktorius.

Pasak jo, „Klaipėdos nafta“ yra pasirengusi perkrauti tokį kiekį degalų, kokio reikės „Neste Lietuva“, kad galėtų užtikrinti Vakarų Lietuvos, ir jei reikės – ir kitų Lietuvos regionų klientų poreikius. Tikslūs sutarties duomenys apie planuojamus perkrauti degalų kiekius – sutartyje apibrėžta konfidenciali informacija.

Valstybei priklauso 72,32 proc.  „Klaipėdos naftos“ akcijų.

UAB „Neste Lietuva“ atstovauja Suomijos korporacijai „Neste Oil“ ir yra didžiausias automatinių degalinių tinklas Lietuvoje, valdantis iš viso 61 automatinę degalinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius